Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Krastu mačā" laukumā dosies politiķi, aktieri un mūziķi

EasyGet.lv, 15.08.2012. 17:02

Sestdien, 18. augustā, un svētdien, 19. augustā, laukumā pie Latvijas Nacionālās operas (LNO) ikgadējā Baltijā vērienīgākajā brīvdabas diennakts basketbola turnīrā "Krastu mačs" laukumā dosies gan politiķi, gan aktieri un mūziķi, kā arī abas lielākās augstskolas, ratiņbasketbolisti, bijušie labākie Latvijas spēlētāji un divkākrtējā čempionvienība "VEF Rīga" – kopumā teju 600 rīdzinieku.

Plkst.13 pasākumu atklās "Skonto Būve" bumbas triekšanas grozā no augšas un "PATA AB" trīs punktu metienu konkusi. Slam dunk konkursā piedalīsies NBA Zvaigžņu spēles labākais dankeris Džeremijs Evanss, savukārt trīs punktu metienu konkursā – Maskavas CSKA basketbolists Andrejs Voroncevičs.

Plkst.15 "Krastu maču" oficiāli atklās Rīgas brīvostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs un Rīgas vicemērs Andris Ameriks, savukārt uzreiz pēc tam kā pirmie laukumā dosies "VEF Rīga" basketbolisti, kas sacentīsies ar Latvijas savulaik labākajiem spēlētājiem – Aigaru Zeidaku, Aigaru Vītolu, Ainaru Bagatski, Edgaru Šnepu, Arni Vecvagaru, Edmundu Valeiko, Kārli Muižnieku, Igoru Miglinieku, viņu treneris būs Raimonds Miglinieks.

Plkst.18 laukumā dosies Latvijas Universitāte ar rektoru Mārci Auziņu sastāvā, kas mērosies spēkiem ar Rīgas Tehnisko universitāti rektora Leonīda Ribicka vadībā.

Pusnaktī gaismas un video instalācijas izrotās LNO, ar savu setu uzstāsies viens no Latvijas vadošajiem dīdžejiem Kaspar Kondrat, bet laukumā dosies Latvijas populārākie aktieri un mūziķi. Savu dalību apstiprinājuši tādi mākslinieki kā Mārcis Maņjakovs, Ģirts Liuziniks, Ivars Krasts, Andris Bulis, Varis Vētra, Gints Grāvelis, Jānis Skanis, Juris Lisners, Artūrs Dīcis, Artūrs Putniņš, Gacho, Markus Riva, Ints Teterovskis, Andris Sējāns, DJ Get Dizzy, Jānis Ozols un Jānis Strazdiņš u.c.

19.augustā diennakts basketbola turnīru "Krastu mačs" noslēgs politiķu spēle, kas sāksies plkst.14.00. Šajā mačā piedalīsies Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, Rīgas vicemērs Andris Ameriks, galvaspilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs u.c. Saeimas un Rīgas domes deputāti.

Plkst.15 pasākumu noslēgs un uzrunu teiks Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš kopā ar Rīgas brīvostas pārvaldnieku L.Loginovu uzvarējušajam krastam pasniegs ceļojošo Rīgas brīvostas kausu.

Visu "Krastu mača" norises laiku uzstāsies Rīgas labākie dīdžeji – jau pieminētais Kaspar Kondrat, Bogdan Taran, Get Dizzy, Monstrs, Ruud, AIVA, Rapa, Artūrs Mednis u.c.

Pirmais "Krastu mačs" 2010.gadā noslēdzās ar Daugavas kreisā krasta uzvaru pār labo krastu ar rezultātu 1417:1326, savukārt pērn labais krasts revanšējās - 1311:1155.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV