Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Zināmi "Krastu mača" trīs punktu metienu konkursa dalībnieki

EasyGet.lv, 16.08.2012. 13:16

Sestdien, 18. augustā, pie Latvijas Nacionālās operas (LNO) diennakts basketbola turnīra "Krastu mačs" "PATA AB" trīs punktu metienu konkursā par galveno balvu 3000 eiro sacentīsies Kristaps Janičenoks (VEF Rīga), Andrejs Voroncevičs (Maskavas CSKA), Ainars Bagatskis (Latvijas valstsvienības galvenais treneris), Edgars Indāns (Latvijas Basketbola līgas šīs sezonas Zvaigžņu spēles trīs punktu metienu konkursa uzvarētājs), Edgars Krūmiņš (Jelgava), Oskars Rusmanis (Ghetto Basket) un ielu basketbola turnīra Ghetto Basket trīs punktu metienu konkursa atlases, kas notiks šodien, 16.augustā, Grīziņkalnā, uzvarētājs, informē "VEF Rīga" direktore Laila Spaliņa. Konkursa sākums sestdien plkst. 13.00.

Līdz ar trīs punktu metienu konkursu "Krastu mača" ietvaros notiks arī bumbas triekšanas grozā no augšas sacensības, kurās piedalīsies NBA Zvaigžņu spēles šā gada labākais dankeris Džeremijs Evanss.

Īpašais "PATA AB" trīs punktu metienu konkursa viesis A.Voroncevičs (207cm, 107kg) dzimis Omskā, Krievijā 1987.gada 17.jūlijā. Basketbolista karjeru sācis Novosibirskas „Lokomotiv" komandā, kur spēlēja 2005./2006.gada sezonā. Jau nākamajā sezonā Voroncevičs pārcēlās uz Maskavas spēcīgāko klubu CSKA.

Pēdējā laikā Voroncevičs kļuvis par vienu no labākajiem pašmāju spēlētājiem CSKA sastāvā. Šajā vasarā basketbolistam bija iespēja doties uz NBA, jo interesi par viņu izrādīja fināliste Oklahomsitijas „Thunder". Ieceri patraucēja šīs vasaras spēlētāju migrācija NBA, jo „Thunder" savam sastāvam pievienoja citus Voronceviča pozīcijas spēlētājus. Tāpēc pagaidām Voronceviča sapnis par NBA atlikts uz nenoteiktu laiku, bet basketbolistam būs iespēja turpināt spēlēt vienā no spēcīgākajiem Eiropas klubiem, par kādu ir dēvējams Maskavas CSKA.

Gaidāmajā sezonā Andreju Voronceviču kopā ar CSKA būs iespējams redzēt arī spēlējam Latvijā, kad Krievijas klubs spēlēs pret „VEF Rīga" VTB Vienotās līgas ietvaros.

Papildus informācija par diennakts basketbola turnīru pieejama draugiem.lv/krastumacs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV