Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

BK "Liepājas Lauvas" izsludina uzņemšanu karsējmeiteņu deju grupā

EasyGet.lv, 17.08.2012. 11:32

BK „Liepājas Lauvas" aicina pieteikties vismaz 16 gadus jaunas, basketbolu mīlošas, talantīgas dejotājas uz karsējmeiteņu atlasi. Īpaši atzinīgi tiks vērtēta iepriekšējā dejošanas pieredze.
BK "Liepājas Lauvas" izsludina uzņemšanu karsējmeiteņu deju grupā

BK „Liepājas Lauvas" dejotājām piedāvā kļūt par kluba neatņemamu sastāvdaļu, apgūt un pilnveidot savu dejot prasmi profesionālas treneres – horeogrāfes vadībā trīs reizes nedēļā, iespēju uzstāties plašai auditorijai „Liepājas Lauvas" mājas spēlēs Liepājas Olimpiskajā centrā, iegūt jaunus draugus un gūt atpazīstamību Liepājas basketbola sabiedrībā.

Galvenās prasības kandidātēm - laba dejotprasme, augsta atbildības sajūta, dzīvespriecīgas, enerģiskas, smaidīgas un spējīgas labi sastrādāties komandā. Īpaši atzinīgi tiks vērtēta iepriekšējā dejošanas pieredze, kā arī meistarības līmenis akrobātikā.

Kandidātu uzdevums – sagatavot vienas minūtes garu priekšnesumu mūzikas pavadījumā, kurā tiek parādīta dejot prasme, muzikalitāte, akrobātikas elementi, lokanība, atbrīvotība un enerģiskums.

Karsējmeiteņu atlase notiks 28. augustā, Liepājas Olimpiskā centra Saules zālē pulksten 18:00. Sīkāka informācija pieejama pa tālruni (+371 29675534), vai arī pa e-pastu dina@extradance.lv

Foto: BK "Liepājas Lauvas" karsējmeitenes. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV