Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pie „Domina Shopping" notiks īpašais „Ghetto Basket" turnīrs „2 pret 2"

EasyGet.lv, 21.08.2012. 11:49

„Ghetto Games" notikumiem bagātās vasaras priekšpēdējā nedēļā ielu basketbolistiem būs iespēja sacensties īpašā turnīrā „2 pret 2", kas notiks 25. augustā Rīgā. „Ghetto Basket Special Edition 2x2" tiks izspēlēts balvu fonds 500 latu vērtībā.

„Ghetto Basket" četru gadu vēsturē jau notikuši vairāki „2 pret 2" formāta ielu basketbola turnīri, padarot spēles ar ierastajiem konkurentiem daudz interesantākas un citādākas. Pirmo reizi šim turnīram būs arī papildus nozīme, jo strītbasketbolisti cīnīsies ne tikai par dāvanu kartēm no „Domina Shopping", bet arī par vērtīgajiem „Ghetto Basket" ranga punktiem, pretendējot uz 16 vietām 30. augusta finālturnīrā Rīgā, Grīziņkalnā. Turklāt ranga 16 labākajām komandām būs iespēja sestdien startēt bez maksas!

„Ghetto Basket" sezonā jau aizvadīts 31 posms, bet atlikušajā laikā augustā vēl notiks cīņas ne tikai 25. augustā pie „Domina Shopping", bet arī 23. augustā Rīgā un 26. augustā Salaspilī. Finālturnīrā labākās komandas sacentīsies par Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) basketbolista Andra Biedriņa dāvāto balvu – braucienu uz nākamās sezonas NBA spēli Ņujorkā.

„Ghetto Basket Special Edition 2x2" ietvaros spēles notiks tradicionālajās grupās – 1995. gadā dzimušajiem un vecākiem spēlētājiem un 1996. gadā dzimušajiem un jaunākiem basketbolistiem. Ja komanda tiek reģistrēta „Ghettogames.lv" līdz līdz 24. augusta plkst. 23:59, tad dalības maksa katram spēlētājam būs Ls 1. Ja vienība tiks reģistrēta tikai uz vietas, tad dalības maksa dubultosies. 25. augustā komandu reģistrācija notiks no plkst. 11, bet pirmās spēles tiks aizvadītas plkst. 12.

"Ghetto Basket Special Edition 2x2" notiks vienā no grandiozākajiem sporta svētkiem Rīgā – "Domina Shopping" Sporta dienu ietvaros. Trīs dienu garumā rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja piedalīties vairāk nekā 10 dažādās sporta disciplīnās. Tāpat ikviens varēs vērot aizraujošus sporta paraugdemonstrējumus – ielu vingrotāju, velo triālistu un citu profesionāļu priekšnesumus. Par Sporta dienas muzikālo noformējumu rūpēsies grupa P.E.R, kā arī dziedātāja Liene Candy. Turklāt Sporta dienu laikā pie tirdzniecības centra "Domina Shopping" darbosies arī vairākas bērnu un jauniešu interešu izglītības pulciņu vēstniecības, nodrošinot iespēju vienkopus uzzināt par populārākajām ārpusskolas aktivitātēm.

Papildus informācija:
www.draugiem.lv/ghettogames
www.twitter.com/ghettogames

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV