Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rallija Kurzeme 2012 noslēgumā uzstāsies Gain Fast un DJ Ai-va

EasyGet.lv, 21.08.2012. 15:23

Šonedēļ četru dienu garumā Liepājā un tās apkārtnē norisināsies Ātruma festivāls „Rallijs Kurzeme 2012", kura ietvaros notiks Latvijas čempionāta posms rallijā, kā arī rallijsprinta un kartinga sacensības, un virkne citu motoru sporta notikumu.

Pēc sīvas un spraigas cīņas, sestdien, 25. augusta vakarā, pulksten 19:30 Jaunajā Ostmalā paredzēta rallija, rallijsprinta un kartinga apbalvošana ceremonija. Vakara gaitā tiks noskaidrota arī laimīgā ekipāža, kuras rallija automašīnu nomazgās „karstas" meitenes. Pēc apbalvošanas ceremonijas pulksten 21:00 uz skatuves kāps DJ Ai-va, kurš publiku iesildīs grupas „Gain Fast" koncertam, kas sāksies plkst. 22:00.

Tāpat Jaunajā Ostmalā 24. un 25. augustā Ātruma festivāla „Rallijs Kurzeme 2012" starta/finiša zonā būs iespēja pieņemt ekstrēmus izaicinājumus un pārbaudīt savu drosmi, ļaujoties frizūru pārvērtībām, izbaudot brīvo kritienu lēcienā no torņa vai iegūstot jaunu tetovējumu. Abas dienas un naktis kokteiļbārs „Red Sun Buffet" piedāvās spēcinošus, veldzējošus un iedvesmojošus kokteiļus.

Pēc apbalvošanas par īpašu Ātruma festivāla programmu rūpēsies Liepājas pilsētas klubi un bāri. Par muzikālu vakaru no pulksten 20:00 pie Latvijas 1. rokkafejnīcas gādās Tomass Kleins, Fēlikss Ķiģelis ar grupu, "The Afternoon" un liepājnieku apvienība "Stendera ielas zēni".

Ātruma festivāls „Rallijs Kurzeme 2012" norisināsies arī svētdien, 26. augustā. Svētdiena solās būtu pati ātrākā festivāla diena, jo starts tiks dots Latvijas čempionāta posmam dragreisā, bet Liepājas Piena kombināta trasē sacentīsies Freko Rallija SuperSprinta dalībnieki.

Ieejas kartes uz Ātruma festivālu "Rallijs Kurzeme 2012" var iegādāties "BezRindas.lv" un "Biļešu serviss" kasēs. Biļete uz visām Ātruma festivāla sacensībām - 7 lati; uz atsevišķiem ātrumposmiem vai sacensībām - 3 lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV