Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Ghetto Games" sezona noslēgsies Grīziņkalnā

EasyGet.lv, 22.08.2012. 10:29

29. un 30. augustā Rīgā, Grīziņkalnā Latvijas ielu sporta un kultūru vienojošajam pasākumam „Ghetto Games" plānots varenais finiša spurts, aizvadot izšķirošās cīņas „Ghetto Basket", „Ghetto Football", „Ghetto Dance" un skeitparka sporta veidos. Paralēli sportiskajām cīņām paredzēta arī krāšņa izklaides programma.
„Ghetto Games" sezona noslēgsies Grīziņkalnā

„Ghetto Games" sezonā notikuši vairāk nekā 50 pasākumu dažādos sporta veidos. Lielākie kompleksie pasākumi tika aizvadīta 2. jūnijā Jēkabpilī un 9. jūnijā Daugavpilī, bet vasaras kulminācija tika sasniegta jūnija pēdējās dienās „Ghetto Games festivālā Ventspilī", kad kopumā padsmit sporta veidos startēja 15 valstu vairāk nekā 1000 dalībnieku.

„Ghetto Games" finālu nedēļā notiks spraigākās cīņas par lielajām sezonas balvām gan ielu basketbolā, gan ielu futbolā. Par tām sacentīsies katra sporta veida labākās 16 komandas, kuras sezonas laikā sakrās visvairāk punktu rangā. „Ghetto Basket" kalendārā šovasar 35 posmi ne tikai Rīgā, bet arī daudzviet Latvijā. „Ghetto Football" kopumā norisināsies 16 turnīri, ieskaitot arī izbraukuma mačus Jēkabpilī, Daugavpilī un Ventspilī.

„Ghetto Basket" jau trešo gadu pēc kārtas tiks izcīnīta Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) latviešu basketbolista Andra Biedriņa dāvātais brauciens uz NBA spēli Ņujorkā. 2010. gadā šo balvu izcīnīja Jelgavas komanda „Urbanmet" (pašreiz „Armet"), bet pirms gada – Rīgas „Mazais". Abas šīs vienības ir favorītu pulkā arī šovasar. Lielāko konkurenci veidos „Berlitz" un „GuruClash/Švāģers". 30. augustā no plkst. 18 Grīziņkalnā sāksies cīņa par titulu.

„Ghetto Football" vēsturē šī ir tikai otrā sezona. 2011. gadā par čempioniem kļuva „Brasas" futbolisti, saņemot iespēju vienu no Latvijas izlases oficiālajām spēlēm vērot Rīgā, „Skonto" stadiona VIP ložā. Šogad sekmīgā sadarbība ar Latvijas Futbola federāciju turpinās, un „Ghetto Football" vēsturē otrais čempions jau septembra otrajā nedēļā dosies uz Bosniju un Hercegovinu, lai klātienē vērotu 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra Latvijas izlases izbraukuma spēli. 29. augustā plkst. 18 Grīziņkalnā startēs finālturnīrs.

30. augustā Grīziņkalnā paralēli „Ghetto Basket" izšķirošajām cīņām plkst. 14 sāksies „Ghetto Dance" sacensības ar Krievijas, Polijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas pārstāvju līdzdalību. Savukārt plkst. 16 skeitparkā sāksies „Best Trick" formāta sacensības BMX frīstailā, skeitbordā un skrituļslidošana „inline" disciplīnā.

Vasaras lielais noslēguma afterpārtijs notiks klubā „Just", kurā uzstāsies DJ Get Dizzy, DJ E:91, DJ Sergucci, DJ Shanti, DJ Kosto (RUS), Ghetto Dance batli (breaking 1 vs 1, Hip Hop LA style 1 vs 1), beatbox, Z kalns.

Papildus informācija:
www.draugiem.lv/ghettogames
www.twitter.com/ghettogames

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV