Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LTV7 un LTV.LV tiešraidē hokejs – Rīgas „Dinamo" spēles LDz kausa izcīņā

EasyGet.lv, 22.08.2012. 10:59

LTV7 un LTV.LV piedāvā saviem skatītājiem lielisku iespēju tiešraidē redzēt visā Latvijā „Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas turnīra spēles ar Rīgas „Dinamo" piedalīšanos, kā arī turnīra fināla maču.

Pirmo spēli turnīrā varēs vērot jau sestdien, 25. augustā, plkst. 19:20, kad spēkiem mērosies Rīgas „Dinamo" un šobrīd ceturtā spēcīgākā Somijas vienība „Espoo BLUES".

Svētdien, 26. augustā, plkst. 19:20 tiksies ar Maskavas apgabala Mitišču „Atlant", bet otrdien, 28. augustā, plkst. 19:20 Rīgas „Dinamo" mērosies spēkiem ar Jaroslavļas „Lokomotiv" hokeja komandu, kurā spēlē arī Miķelis Rēdlihs.

LTV7 un LTV.LV tiešraidē būs skatāms arī „Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas turnīra finālspēle. Tā paredzēta trešdien, 29. augustā, plkst. 19:20.

Pirms katras spēles LTV7 ēterā būs intervijas ar sporta ekspertiem un hokejistiem.

Sakarā ar „Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas spēļu translāciju, LTV7 programmā iespējams izmaiņas. Sekojiet līdzi programmas izmaiņām ltv7.lv un ltv.lv!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV