Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Noskaidroti "Krastu mača" rezultatīvākie spēlētāji

EasyGet.lv, 22.08.2012. 14:36

Apkopojot 18.-19.augustā Rīgā, laukumā pie Latvijas Nacionālās operas notikušā Baltijā vērienīgākā diennakts brīvdabas basketbola turnīra "Krastu mačs" spēļu protokolus, noskaidroti turnīra rezultatīvājie spēlētāji un precīzākie tālmetienu izpildītāji. Kopvērtējumā teju 600 dalībnieku konkurencē ar 30 punktiem nepārspēts ir Ingvars Lerķis no komandas "Bloki", savukārt precīzākais trīs punktu metienos no spēlēs ir bijis Roberts Zvagūzis no komandas "Garāmgājēji", kurš realizējis sešus precīzus tālmetienus.
Noskaidroti "Krastu mača" rezultatīvākie spēlētāji

Rezultatīvāko spēlētāju TOP 10 iekļuvis arī bijušais valstsvienības basketbolists, tagad Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis (20 punkti), tāpat ar četriem precīziem tālmetieniem viņš līdz ar "VEF Rīga" līderi Kristapu Janičenoku un bijušo izlases spēlētāju Edmundu Valeiko sevi pierādījuši kā rezultatīvus tālmetienos (visiem četri precīzi trīspunktu metieni no spēles).

Turnīra atklāšanas spēlē, kurā sacentās Latvijas čempionvienība "VEF Rīga" un bijušās Latvijas basketbola zvaigznes aiz Bagatska ar 16 punktiem ierindojušies Kristaps Janičenoks un Vils Daniels (abi "VEF Rīga"), 15 punkti bijušās valstsvienības pārstāvim Edmundam Valeiko, bet 13 – vefietim Gatim Jahovičam.

Politiķu spēlē rezultatīvākais ar 13 punktiem bijis Saeimas basketbola komandas kapteinis Jānis Upenieks, 12 punkti Rīgas izpilddirektoram Jurim Radzevičam, bet 10 – Rīgas domes deputātam Olafam Pulkam.

Pusnakts spēlē, kur sacentās aktieri ar mūziķiem, rezulatatīvākais ar 17 punktiem bija dīdžejs Get Dizzy, savukārt otrajā vietā ar 16 punktiem ierindojies pretējās komandas pārstāvis leļļu teātra aktieris Artūrs Putniņš.

Starp ielu baksetbola "Ghetto Basket" spēlētājiem rezultatīvākais "Krastu mačā" bijis Edgars Krūmiņš – viņam 19 punkti, savukārt pa 15 punktiem spēlē guvuši gan Artūrs Kramiņš, gan Mārtiņš Šteinbergs.

Rezultatīvākie lielāko Latvijas augstkolu pārstāvji – Jānis Uiska 13 punkti (LU) un Uldis Lencis – 7 punkti (RTU).

Diennakts basketbola turnīrs "Krastu mačs" 18.-19.augustā Rīgas pilsētas un Rīgas ostas svētku ietvaros notika laukumā pie Latvijas Nacionālās operas. Pēc organizatoru aprēķiniem, to apmeklējuši vairāk nekā 100 000 rīdzinieku un pilsētas viesu.

Ar diennakts basketbola turnīra "Krastu mačs" rezultatīvāko spēlētāju topu un turnīra foto iespējams iepazīties draugiem.lv/krastumacs.

Foto: Krastu mačs 2012. Foto (c) Kristiāns Kažmers

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV