Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas kikboksa čempiona sapnis par pasauli

Paula Ligere, 23.08.2012. 10:00 | komentāri (2)

Sportisti nav Latvijas nākotne, bet gan Latvijas šodiena. Tie ir mūsu medaļnieki Olimpiskajās spēlēs un sportisti, kuriem ir visas dotības, lai jau pavisam drīz kļūtu par augstākās klases spīdekļiem pie pasaules sporta debesīm. Viens no šādiem jauniešiem ir 1994. gadā dzimušais Artūrs Ozoliņš, kurš pārstāv vieglā kontakta kikboksa cīņas veidu un 2012. gadā kļuva par Latvijas čempionu. Papildus savam uzvarētāja titulam, pēc dalības vasaras nometnē, Artūrs oficiāli tika iekļauts Latvijas kikboksa izlases sastāvā, kas dod iespēju piedalīties Pasaules čempionātā Austrijā jau 2012. gada septembrī.
Latvijas kikboksa čempiona sapnis par pasauli

Nereti kikbokss tiek maldīgi uzskatīts par brutālu un nekontrolējamu sporta veidu, bet patiesībā tas ir trīs tradīcijām bagātu un multikulturālu cīņas veidu – Japānas karatē, Taizemes Muay Thai un klasiskā rietumu boksa apvienojums. Kikbokss ir lielisks piemērs prāta un ķermeņa pilnīgai sadarbībai, iekšējās harmonijas un fiziskā spēka apkopojumam, kā arī pašaizsardzības iespēju paraugdemonstrējums.

Kā uzsver biedrības "Latvijas Kikboksinga federācija" valdes priekšsēdētājs Vasīlijs Čerņigovs, Artūrs ir atzīts par perspektīvāko sportistu, kuram ir visas spējās un dotības, lai iegūtu godalgotu vietu Pasaules čempionātā junioriem.

Diemžēl arī sapņiem dažkārt ir robeža, kuru nav iespējams pārkāpt pašu spēkiem un ir nepieciešama palīdzība no ārpasaules. Lai Artūram būtu iespēja nokļūt un pārstāvēt Latviju Pasaules čempionātā jau šajā septembrī, ir nepieciešami 650 EUR, kas sevī iekļauj dalības maksu, transporta pakalpojumus, viesnīcas izdevumus un apdrošināšanu. Par nelaimi, Latvijā vēl joprojām valda aizspriedumi pret cīņas sporta veidiem, ignorējot to patieso nozīmi un filosofiju, tāpēc finansējums jāmeklē pašu spēkiem.

Iespēja atbalstīt Artūru ir jebkuram, tāpēc esam pārliecināti, ka kopīgiem spēkiem varam panākt jauna sportista iemirdzēšanos pasaulē!

Visi, kuriem ir iespēja sniegt kaut nelielu finansiālu atbalstu, ir laipni aicināti un lūgti pārskaitīt savu ieguldījumu uz federācijas kontu:

Biedrība „Latvijas Kikboksinga federācija"

Puškina iela 19 - 43, Rīga LV-1050, Latvija
Reģ. Nr. 40008027906
A/S „GE Money Bank"
SWIFT BATRLV2X
IBANLV43BATR0051J01521300
Ar norādi: Artūra Ozoliņa dalībai Pasaules Čempionātā

Atbalsta iedvesmai ir iespēja noskatīties video ar Artūra cīņu Latvijas čempionātā:

Artūrs un viņa fani būs neizsakāmi pateicīgi par katru atbalstītāju, tāpēc ceram uz pavisam drīzu tikšanos Pasaules kikboksa čempionātā.

Foto: Artūrs Ozoliņš. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV