Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Aerobike.lv ITT Kausu 2012" izcīna Rihards Bartuševics

EasyGet.lv, 23.08.2012. 12:48

Trešdien, 22. augustā, Babītē norisinājās noslēdzošais "Aerobike.lv ITT Kauss" sacensību posms. Uzvaru posmā un kopvērtējumā uzvaru izcīnīja Rihards Bartuševics, sievietēm kopvērtējumā labākā Jeļena Dovgaļuka.

Veloseriāls atkal atgriezās Babītē, kur tika noskaidroti "Aerobike.lv ITT Kauss 2012" kopvērtējuma uzvarētāji. Uzrādot labāko laiku (0:16:07, vidējais ātrums – 46.5km/h) un iegūstot pirmo vietu posmā par kopvērtējuma uzvarētāju jau otro gadu pēc kārtas kļuva Rihards Bartuševics (Mārupe/RRS). Aiz sevis atstājot vienu no labākajiem individuālā brauciena speciālistiem Latvijā, Vitāliju Korņilovu (Alpha Baltic), +5 sekundes. Trešo vietu, uzvarētājam zaudējot +14 sekundes, ieguva Seniori1 grupas pārstāvis Sandis Āķis (Rietumu Delfin).

Dalībniekiem bija jāmēro 12.5km no Spilvas līdz Kleistiem un atpakaļ. Kā jau ITT braucienos ierasts, braucēji devās distancē ik pēc 1 minūtes. Šoreiz nelutināja laika apstākļi, bet veiksmīgā kārtā iztika bez lietus. Starta koridors tika atvērts plkst. 18.00. Pēc rezultātu apkopošanas norisinājas apbalvošana, kurā kopvērtējuma uzvarētājs ieguva kausu un galveno balvu no Kaijasenergy.lv.

Šogad seriāls noritēja 6 posmos. Jūrmalā, Salaspilī un Babītē. "Aerobike.lv ITT Kausā" varēja piedalīties jebkurš sportists, kā arī aktīvas atpūtas cienītājs. Pasākuma organizatori „Latvijas Riteņbraukšanas Asociācija" ir apmierināti ar šīs sezonas sniegumu. Sacensību direktors, Gusts Eisaks, stāsta: „Tika kvalitatīvi papildināts šosejas riteņbraukšanas kalendārs un iegūta vērtīga pieredze grupas braucienu organizēšanā. Nākamgad braucējus varēsim iepriecināt ar 6 ITT posmiem, LRA Cycling Weekend pasākumu, kā arī tiek strādāts pie jauna projekta, seriāls grupas braucieniem ar 4 posmiem dažādās Latvijas pilsētās. Paldies visiem par atsaucību un sadarbību. Tiekamies nākamajā sezonā!"

Kopvērtējuma tabula (Top 10)

1. Rihards Bartuševičs (Mārupe) - 211p
2. Vitālijs Korņilovs (Alpha Baltic) - 146p
3. Kaspars Launerts (Jelgava) - 140p
4. Jānis Andersons (Veloclub.v) - 132p
5. Mārtiņš Jirgensons (ebike 4ever) - 132p
6. Uldis Reiters (RRS) - 97p
7. Zigurds Jureckis (Trek / KRASTMALI.LV) - 72p
8. Aleksandrs Aleksandrovs (Veloclub.lv) - 70p
9. Sandis Āķis (Rietumu Delfin) - 65p
10. Pauls Zvirbulis (Mārupe) - 56p

Plašāka informācija par sacensībām: www.aerobike.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV