Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Karro pagarina līgumu ar angļu komandu

EasyGet.lv, 24.08.2012. 11:58

Viens no labākajiem latviešu motobraucējiem Matīss Karro uz vēl vienu sezonu pagarinājis līgumu ar angļu komandu STR KTM. Jaunais līgums paredz labākus nosacījumus, no kuriem pats būtiskākais – sportists saņems daļēju KTM rūpnīcas komandas atbalstu, informē sportista preses pārstāvis Mārtiņš Jankovskis.
Karro pagarina līgumu ar angļu komandu

Šī gada Zviedrijas MX posms Matīsam Karro atmiņā paliks uz ilgu laiku, jo sportists ne savas vainas pēc guva ļoti smagu un nopietnu savainojumu, kas viņam liedza iespēju turpināt sezonu. Šobrīd sportists turpina atlabt pēc gūtā savainojuma, norādot, ka veselība uzlabojas. Pirms pāris dienām Matīss pēc komandas vadības uzaicinājuma devās uz Angliju. Pēc abpusējām sarunām tika paziņots, ka STR KTM un Matīss Karro nolēmuši pagarināt līgumu uz vēl vienu sezonu.

„Iepriekšējais līgums man bija noslēgts uz vienu gadu, jo šis komandai bija pirmais gads pasaules čempionātā, tāpēc viņiem bija daudz kas jauns," iesāk Matīss Karro. „Sezonas sākums bija ļoti labs – bija labi rezultāti starptautiskā mēroga sacensībās, Anglijas čempionātā (visās sacensībās, kurās Matīss piedalījās, viņš kāpa uz goda pjedestāla, kā arī vienu brīdi bija čempionāta līderis), kā arī pasaules čempionātā turējos ap Top 12."

„Viss bija labi – komanda priecīga un arī pats biju apmierināts ar visu, kā gāja, taču tad ne savas vainas dēļ Zviedrijā piedzīvoju nopietnu kritienu un guvu smagu savainojumu, pēc kura ārsti pateica, ka trauma būs jādziedē trīs līdz četrus mēnešus. Tas diemžēl nozīmēja to, ka šī sezona man priekšlaicīgi beigusies," nepatīkamos Zviedrijas notikumus atminās Karro.

„Nesen komanda mani uzaicināja uz pasaules čempionāta posmu Anglijā, kur arī apsēdāmies pie sarunu galda. Mūsu tikšanās beidzās ar ļoti labiem jaunumiem – komanda man izteica piedāvājumu pagarināt līgumu, ko arī, protams, pieņēmu. Jāsaka, ka parasti šādus līgumus komandas ar braucējiem paraksta īsi pirms sezonas beigām, taču šī komanda vēlējās to izdarīt ātrāk. Jāatzīmē, ka pirmo reizi mūžā man izdevies tik ātri parakstīt līgumu," priecīgo notikumu atceras latviešu sportists.

„Šoreiz jāsaka, ka līgumā noteikumi ir ļoti labvēlīgi. Pats galvenais - KTM rūpnīca nolēma šogad daļēji mani atbalstīt, kas noteikti nāks tikai par labu. Piemēram, mēs varēsim tikt pie dažām motora rūpnīcas daļām, kas ir daudz. Ja turpināšu uzrādīt labus rezultātus, iespējams, sezonas laikā varēšu tikt pie vēl kāda atbalsta no KTM. Nākamajā gadā jau no pašas sezonas sākuma braukšu ar Dunlop rūpnīcas riepām, ar kurām šogad brauca tikai paši labākie. Vēl komanda esot sarunājusi treneri - Hariju Evertsu (desmitkārtējā pasaules motokrosa čempiona Stefana Evertsa tēvs, kurš par pasaules čempionu kļuva piecas reizes)."

„Nobeigumā gribētu pateikt lielu paldies Kristera Serģa moto (KSM) veikalam, kas mani atbalstīja, kā arī trenerim Andrim Barbalim. Liels paldies visiem faniem, kuri mani atbalstīja gan trasē, gan pie televizora ekrāniem. Paldies arī tiem dažiem desmitiem latviešu fanu, kas mani regulāri atbalstīja Anglijā, jo viņi spēja pārbļaut vairākus tūkstošus angļu fanus. Izmantojot iespēju, gribētu pateikt, ka šobrīd meklēju Latvijas atbalstītājus, kuri varētu man palīdzēt, lai es, savukārt, varētu turpināt strādāt ar 100% un uzrādīt vēl labākus rezultātus," nobeidz Karro.

Foto: Motobraucējs Matīss Karro. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV