Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Nike Riga Run uz starta izies vairāk nekā 6000 dalībnieku

EasyGet.lv, 24.08.2012. 12:23

Ceturtdien, 23. augustā, tirdzniecības parka Alfa 1. stāvā pie veikala Sportland sākās Nike Riga Run EXPO, kas turpināsies līdz 25. augustam. Tā laikā reģistrētie dalībnieki aicināti izņemt starta numurus un citu sacensībām nepieciešamo dokumentāciju. 26. augustā Nike Riga Run pasākumā uz starta izies vairāk nekā 6000 sportotāju. Pateicoties lielajai atsaucībai, pasākums trīs gadu laikā kļuvis ne tikai par lielāko sporta labdarības pasākumu Latvijā, bet arī Baltijā un Eiropā. Galvenā ideja un mērķis palicis nemainīgs – visas dalības maksas tiks organizācijas Ziedot.lv projektam Mazajām sirsniņām.

Par ziedotāju var kļūt ikviens, kurš piesakās dalībai Nike Riga Run. Sacensību programma izveidota plaša un daudzveidīga, lai tajā katrs varētu izvēlēties sev atbilstošāko. Aktuālāko informāciju par pasākuma norisi un startam nepieciešamo dokumentāciju dalībnieki var saņemt trīs dienas ilgajā EXPO t/p Alfa. Lai saņemtu numuru, jāuzrāda personu apliecinošs dokuments vai apstiprinājuma vēstuli par veiksmīgu reģistrēšanos interneta vietnē, vai pieteikšanās anketas kuponu tiem, kuri reģistrējušies Sportland un Nike veikalos. EXPO 23. un 24. augustā būs no plkst. 10:00 – 22:00, bet 25. augustā – no plkst. 10:00 līdz plkst. 18:00.

Tie 232 dalībnieki, kuri reģistrējās sacensībās līdz 5. februārim, kopā ar starta dokumentiem saņems arī Nike Riga Run kluba biedra karti, kas turpmāk nodrošinās dažādus piedāvājumus no pasākuma atbalstītājiem. Dāvanā jaunie kartes īpašnieki iegūs oficiālo Nike Riga Run t-kreklu.

Reģistrēties dalībai sporta labdarības pasākumā līdz 24. augustam var interneta vietnē www.nikerigarun.lv, kā arī jebkurā Sportland un Nike veikalā visā Latvijā. Savukārt sestdien, 25. augustā, pieteikties dalībai būs iespējams tikai Nike Riga Run EXPO norises vietā – t/p Alfa, turklāt par Ls 7 individuālajās disciplīnās un Ls 15 stafetes komandām. Tiem, kuri vēlēsies vēl paspēt pieteikties sacensību dienā, tas būs iespējams Mežaparkā, bet par paaugstinātu dalības maksu – attiecīgi Ls 10 un Ls 20. Reģistrācija uz konkrēto disciplīnu tiek slēgta stundu pirms starta.

Kā pirmie Nike Riga Run trasē dosies 10 kilometru rollerslēpotāji, kuriem starts paredzēts plkst. 10:30. Stundu vēlāk tikpat garu distanci veiks skrituļslidotāji, kuri sacentīsies ne tikai par uzvaru Nike Riga Run, bet arī par Latvijas čempionu titulu. Plkst. 13:00 būs Nike Riga Run atklāšanas ceremonija ar dažādu Latvijā zināmu mūziķu piedalīšanos. Tai sekos viens no emocionālākajiem brīžiem – Mazo sirsniņu skrējiens, kurā piedalīsies bērni no minētā Ziedot.lv projekta. Pēc viņiem trasē dosies skrējēji, kuriem šis arī būs Latvijas čempionāts, un nūjotāji. Viņiem aicināti pievienoties arī aktīvu pastaigu jeb soļošanas cienītāji, kuri nav skriešanas vai nūjošanas atbalstītāji, bet vēlas piedalīties lielākajā sporta labdarības pasākumā.

Tallink bērnu sacensības sāksies pusdienslaikā – vispirms notiks starti skriešanā, bet no plkst 13:00 trasē dosies mazie skrituļslidotāji. Kā pēdējā disciplīna būs Swedbank 4x2,5 kilometru stafetes skrējiens, tāpat arī skolu komandām, kurām paredzēta atsevišķa ieskaite 7.-9. un 10.-12. klašu grupās. Skolēnu kopvērtējumā cīnīsies par vērtīgu balvu – Ls 500 no Swedbank jauna sporta inventāra iegādei savai izglītības iestādei. Stafetei starts būs plkst. 15:00. Savukārt pirmo trīs vietu ieguvēji katrā no disciplīnām tiks apbalvoti ar īpašām medaļām, kā arī balvām no Nike Riga Run organizatoriem un sadarbības partneriem.

Tie, kuri šoreiz vēl atturēsies no dalības kādā no sacensību disciplīnām, aicināti piedalīties Nike Riga Run kā skatītāji un sportotāju atbalstītāji. Visas dienas garumā Mežaparka Lielajā estrādē notiks dažādas izklaides un aktivitātes skatītājiem. Uzticams sadarbības partneris ir LGK atrakcijas, kas arī šoreiz priecēs apmeklētājus. Tāpat arī būs dīdžeji, kas rūpēsies par jautru atmosfēru un sabiedrībā iecienīti dziedātāji priecēs ar savu izpildījumu, bet īpaši aktīvi dalībniekus atbalstīs karsējmeitenes un deju grupas Tāpēc organizatori aicina uz Nike Riga Run kā uz svētkiem, kuros tikai klātesot var izbaudīt to īpašo un sirsnīgo atmosfēru, kas tajā valda.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV