Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Biķerniekus satricinās NEZ PRO drifta čempionāts

EasyGet.lv, 24.08.2012. 14:21

Rīgai tuvojas šī gada skaļākās un iespaidīgākās drifta sacensības Baltijā – Ziemeļeiropas (NEZ) PRO drifta čempionāts. 8. septembrī Biķernieku trasē vairāk nekā 45 dalībnieki no septiņām valstīm sacentīsies par labākā Ziemeļeiropas drifta pilota titulu un 6000 eiro lielu balvu fondu.
Biķerniekus satricinās NEZ PRO drifta čempionāts

Septembrī notiekošajām sacensībām reģistrējušies jau 40 dalībnieki – uz starta stāsies labākie Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas, Norvēģijas, Lietuvas, Somijas un Zviedrijas drifteri. To starpā būs arī labākie Latvijas piloti Gvido Elksnis un Kristaps Blušs, par skatītāju favorītu kļuvušais Teemu Peltola ar 123. virsbūves Mersedes dīzeli universālu, kā arī daudzi vēl Latvijā neredzēti braucēji ar košiem un kūpošiem automobiļiem. Ar reģistrētajiem dalībniekiem, kuru skaits arvien pieaug, var iepazīties šeit - http://nezdrift.com/lv/participants/.

Ziemeļeiropas zonas (NEZ) PRO drifta čempionāts pagājušajā gadā Biķerniekos risinājās kā atsevišķas sacensības, tomēr šogad tas izvērties jau par divu posmu seriālu. Pirmais posms tika aizvadīts vasaras sākumā Norvēģijā, tādējādi Latvijā 8. septembrī notiks otrais un noslēdzošais NEZ čempionāta posms. Jāatzīmē, ka tas vienlaikus būs arī Lāčplēša alus Latvijas PRO drifta čempionāta ceturtais posms, kurā būs vērojamas saspringtas kopvērtējuma cīņas starp labākajiem Latvijas pilotiem.

NEZ PRO drifta čempionāta starts tiks dots sestdien, 8. septembrī, plkst. 14:00. Līdz 1. septembrim pirmās 500 biļetes iespējams iegādāties par 5 latiem, vēlāk to cena pieaugs. Biļetes iespējams iegādāties www.bilesuserviss.lv, Statoil DUS un visās Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā.

Biļešu cenas: parastā biļete pieaugušajiem (pirmās 500) - 5 Ls, bērniem no 10 g.v. līdz 16 g.v. un pensionāriem - 3 Ls, bērniem līdz 9.g.v. ieeja bez maksas, invalīdiem (uzrādot invaliditātes apliecību) ieeja bez maksas.

Dalībnieku parka biļetes būs pieejamas sacensību dienā.

Vairāk informācijas par pasākumu: www.nezdrift.com

Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV