Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Krievijas komanda atsauc dalību „1000km Grand Prix Riga"

EasyGet.lv, 30.08.2012. 17:54

Team Russia GT atsaukusi savu dalību no sestdien paredzētajām „1000km Grand Prix Riga" izturības sacensībām, informē sacensību preses sekretārs Jānis Unbedahts.

„Vēlos atvainoties sacensību rīkotājiem, konkurentiem, visvairāk skatītājiem par doto cerību ieraudzīt mūsu Ferrari F430 Challenge automašīnas. Startam Rīgā gatavojāmies tikpat nopietni kā Krievijas čempionāta posmam, diemžēl tehnika mūs šoreiz pievīla. Vēl vakar veicām pēdējos treniņbraucienus, bet tad mehāniķi atklāja motora defektu, kuru visas nakts laikā tā arī neidzevās novērst. Diemžēl remonts aizņem pārāk daudz laika un uz sacensībām Rīgā nepaspēsim. Bijām plānojuši cīnīties par uzvaru un krāt vērtīgu pieredzi, tomēr ne vienmēr plānotais izdodas," komentē Team Russia GT komandas braucējs Aleksejs Vasiļjevs.

Sacensību rīkotājs Raimonds Strokšs uzsver, ka Team Russia GT lēmums nekādā mērā neietekmēs sacensību norises grafiku, un aicina visus auto un moto sporta interesentus ar savu klātbūtni atbalstīt sportistus un pavadīt notikumiem bagātu dienu Biķerniekos.

Plašāka informācija par sacensībām, to norisi un dalībniekiem 1000km.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV