Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sāk tirgot biļetes uz Dinamo mājas spēlēm septembrī

EasyGet.lv, 03.09.2012. 15:53

Pirmdien, 3. septembrī, plkst. 16:00 visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās sāks tirgot biļetes uz pirmajām 4 jaunās KHL sezonas Dinamo Rīga mājas spēlēm Arēnā Rīga – 13. septembrī pret Novosibirskas SIBIR, 15. septembrī pret Novokuzņeckas Metallurg, 17. septembrī pret Habarovskas Amiur un 28. septembrī pret Maskavas Spartak.
Sāk tirgot biļetes uz Dinamo mājas spēlēm septembrī

Pirmo spēli jaunajā KHL čempionātā savu skatītāju priekšā Dinamo Rīga aizvadīs ceturtdien, 13. septembrī, pret Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Novosibirskas Sibir, un, kā jau ierasts, klubs ir sagatavojis īpašus pārsteigumus līdzjutējiem, jo pirmie 8000 šī mača apmeklētāji dāvanā saņems īpašus 5. sezonas t-kreklus, kā arī pirms spēles būs skatāms īpašs atklāšanas šovs.

Otro maču Arēnā Rīga mūsu hokejisti aizvadīs sestdien, 15. septembrī, pret nepiekāpīgo Novokuzņeckas Metallurg komandu ar ļoti labi zināmiem kanādiešu hokejistiem – Krisu Saimonu, Rendiju Robitailu un Brentu Sopelu ierindā.
Pirmā mājas spēļu sērija noslēgsies 17. septembrī ar spēli pret iepriekšējās sezonas lielākā pārsteiguma autoriem Habarovskas Amur komandu, kuru joprojām vada somu speciālists Hannu Jortika, un komandas līderis ir Čehijas izlases uzbrucējs Jakubs Petružaleks.

Ceturto spēli septembra mēnesī savu skatītāju priekšā Arēnā Rīga Dinamo Rīga aizvadīs piektdien, 28. septembrī, tiekoties ar vienu no sīvākajiem konkurentiem cīņā par vietu Rietumu konferences play-off zonā - Maskavas Spartak, turklāt šis būs pirmais mačs no pieciem, kuru Dinamo Rīga aizvadīs alternatīvajās melnajās formās.

Biļešu cena uz Dinamo Rīga mājas spēlēm KHL regulārajā čempionātā Arēnā Rīga atkarībā no sektora būs 6, 8, 10, 12, 15, 18, 20 un 25 lati. Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi varēs biļetes iegādāties ar 50% atlaidi.

Rīgas Dinamo mājas spēļu kalendārs septembrī:
Ceturtdiena, 13. septembris, Arēna Rīga, plkst. 19:30, Dinamo Rīga – Novosibirskas Sibir;
Sestdiena, 15. septembris, Arēna Rīga, plkst. 17:00, Dinamo Rīga – Novokuzņeckas Metallurg;
Pirmdiena, 17. septembris, Arēna Rīga, plkst. 19:30, Dinamo Rīga – Habarovskas Amur;
Piektdiena, 28. septembris, Arēna Rīga, plkst. 19:30: Dinamo Rīga – Maskavas Spartak.

Biļetes uz Dinamo Rīga mājas spēlēm nopērkamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV