Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Dzintara aplis 2012" - vēsturisko sporta spēkratu sezonas lielākā sacīkste autošosejā

EasyGet.lv, 07.09.2012. 11:25

16. septembrī Biķernieku trasē rūks Volgas, Žiguļi un vēsturiskās formulas spēkratu sezonas noslēguma sacensību autošosejā „Dzintara aplis 2012" ietvaros. 

Sacensībās piedalīsies vairāk nekā 60 vēsturiskās sacīkšu automašīnas no visām trim Baltijas valstīm, kā arī Krievijas, Vācijas, Polijas un Kazahstānas. Tik daudz seno, gadu gaitā pārbaudīto sporta automašīnu Biķernieku trasē sen nebūs bijis. Zināmākie auto piloti, kas piedalīsies pasākumā, būs V.Belmers, A.Sorokins, A.Paupers, J.Kuul, H. Sieber, H. Haidike u.c. Līdzās leģendārajiem sacīkšu braucējiem ar vēsturiskajiem spēkratiem trasē dosies arī vairāki Latvijā zināmie rallija braucēji.

Pasākuma laikā varēs vērot ne tikai sacīkšu auto, bet arī citus vēsturiskos spēkratus no Rīgas Motormuzeja un Latvijas Antīko automobiļu kluba (AAK) kolekcijām. Pirmo reizi skatītājiem tiks piedāvātas aizraujošās regularitātes sacensības senajiem motocikliem. Sacensību laikā skatītājiem būs iespēja piedalīties dažādos konkursos un aktivitātēs - auto apgāzšanās stends, velosipēdu veiklības trase u.c. izklaides.

Sacensību sāksies ar svinīgo parādi un zīmīgo braucienu pa Biķernieku apļiem, kas norisināsies plkst. 11:00. Uzreiz pēc tam pirmajā finālbraucienā trasē dosies Formulas, tām sekos VAZ un Volgas, kurām šīs būs 2012.gada sezonas noslēdzošās un izšķirošās sacensības „Dzintara Volgas" seriāla ieskaitē.

Sacensību skatītājiem tiks nodrošināta piekļuve pie bezmaksa WiFi, lai varētu tiešraidē sekot līdzi braucēju rezultātiem, kā arī klausīties pasākuma komentētāju. Ieejas maksa tikai Ls 1,99. Biļetes būs nopērkamas tikai pirms pasākuma Biķernieku kompleksās sporta bāzes (BKSB) kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV