Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Uzvaras parkā notiks skriešanas treniņi

EasyGet.lv, 11.09.2012. 15:04

13., 18. un 20. septembrī ikvienam būs iespēja Uzvaras parkā noslēgt darbadienu ar bezmaksas skriešanas treniņiem, kas tiek organizēti pirms Sensodyne Jūrmalas skriešanas pusmaratona, informē Daina Saliņa.

Treniņi norisināsies 13., 18. un 20. septembrī no plkst. 19:00 līdz 20:00. Ikviens interesents plkst. 19:00 tiek gaidīts tikšanās vietā Uzvaras parkā, pie slēpošanas bāzes, netālu no Ojāra Vācieša ielas un Uzvaras bulvāra krustojuma.

Treniņus vadīs Cityfitness trenere Ilona Marhele, kas ir arī pazīstama latviešu vieglatlēte, kuras specializācija ir garo distanču skriešanas sacensības. I. Marheles personiskais rekords maratonā ir 2 stundas 38 minūtes 34 sekundes, kas sasniegts 2012. gada aprīlī Roterdamas maratonā Nīderlandē. Tas viņu ierindo starp visu laiku labākajām maratona skrējējām Latvijas vieglatlētikas vēsturē.

Piedaloties treniņos, četriem dalībniekiem būs iespēja laimēt mēneša abonementu sporta klubā Cityfitness. Lai piedalītos sporta kluba abonementa izlozē, jāpiedalās vismaz divos treniņos un jāsakrāj vismaz divi zīmodziņi. Kartītes, kur krāt zīmodziņus, tiks dalītas treniņos.

Tāpat treniņos būs arī iespēja pieteikties Sensodyne Jūrmalas skriešanas pusmaratonam ar 30% atlaidi.

22. septembrī norisināsies Sensodyne Jūrmalas skriešanas pusmaratons, kurā ikviens var izvēlēties sev piemērotu distanci – 21 km, 10 km, 5 km vai bērnu. Daļa tautas distanču trases (5 km un 10 km) vīsies gar jūras krastu un pa Dzintaru parku, līdz ar to šīs skriešanas sacensības krasi atšķiras no citām. Dalībniekiem nebūs jāskrien vienīgi pa ielām, būs iespēja baudīt svaigo jūras gaisu un izjust pludmales smiltis zem kājām, kā arī Jūrmalas priežu pavēni. Gan 5 km, gan 10 km distance ir sertificēta un apstiprināta Latvijas Vieglatlētikas Savienībā.

Turklāt Sensodyne Jūrmalas skriešanas pusmaratona 5 km distancē pie balvas var tikt ikviens. Katras kopvērtējuma 100. vietas (līdz 1000. vietai ieskaitot) ieguvējs saņems balvu – 100 eiro.

Dalībai Sensodyne Jūrmalas skriešanas pusmaratonā iespējams pieteikties, reģistrējoties oficiālajā mājaslapā www.maratoni.lv, City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV