Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Septembra beigās Jūrmalā notiks vasaras autosprints

EasyGet.lv, 17.09.2012. 12:04

Pēc nelielas pauzes desmito sezonu turpina Vasaras autosprinta čempionāts. Sezonas trešais posms tiks aizvadīts vēl nebijušos apstākļos, tas notiks rallija Latvija ietvaros 29. septembrī Jūrmalā. Dalībnieki sacentīsies paralēlā trasē, kas izveidota stāvlaukumā pie Līvu akvaparka. Paralēlā braukšana būs jaunums arī Vasaras autosprinta dalībniekiem, līdz šim ierasts braukt pa kartinga trasi vai pa speciāli izveidotu slaloma trasi.

Vasaras autosprinta sacensības varētu būt labs treniņš OKartes Autosporta akadēmijas dalībniekiem, kam tajā pašā dienā, tikai vēlāk, šajā pašā trasē būs jāsacenšas savā starpā.

Sacensībās, kas risināsies 29. septembrī, piedalīties var ikviens interesents, kam ir savs auto. Reģistrācija sacensībām ir atvērta šeit http://www.vasarassprints.lv/?page=registracija.

Plānotais sacensību sākums ap plkst. 13:00. Informācijai sekojiet www.vasarassprints.lv.

Zināms arī, ka Vasaras autosprinta 4. posms notiks 20. oktobrī Biķerniekos, arī šoreiz būs vairākas interesantas nianses. Pasākums notiks kopā ar rallija supersprinta sacensībām. Apvienojot savu pieredzi, organizatori izveidojuši speciālu ap 2,6 km garu trasi, kuru veiks abu disciplīnu dalībnieki. Trase abām disciplīnām nedaudz atšķirsies, jo rallija supersprinta dalībnieki sākumu veiks pa stadionu, kamēr vasaras autoprinta dalībnieki brauks tikai pa asfaltu. Trase būs izveidota kā ātrumposms.

Sīkāka informācija sekos vēlāk.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV