Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgā notiks starptautiskas sacensības sievietēm fitnesā, bodifitnesā un bikini fitnesā

EasyGet.lv, 28.09.2012. 11:03

Sestdien, 29. septembrī, Rīgas pilsētas centrā elegantajā Studio69 Koncertzālē (Tērbatas ielā 73) notiks vērienīgs un krāšņs sporta pasākums - IFBB Starptautiskais Latvijas kauss sievietēm fitnesā, bodifitnesā un bikini fitnesā „Rīgas Pērle 2012", informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.
Rīgā notiks starptautiskas sacensības sievietēm fitnesā, bodifitnesā un bikini fitnesā

Pirmo reizi Latvijas Bodibildinga un fitnesa vēsturē Starptautiskais pasākums tikai sieviešu sporta veidos, ar vairāk kā 70 dalībniecēm no Latvijas, Igaunijas, Ukrainas, Krievijas un Lietuvas. Sacensību mērķis ir popularizēt Latvijā sieviešu sporta disciplīnas, attīstot fitnesa un bodifitnesa sporta veidu un atraktīvo, nu jau ļoti populāro bikini fitnesa sporta disciplīnu. Starptautiskās sacensības būs sevišķi aizraujošas un interesantas, jo vienkopus viena čempionāta ietvaros varēs redzēt jauniešu, junioru un pieaugušo 8 kategorijas dažādos sieviešu sporta veidos. Daudzām vadošām Eiropas valstu sportistēm šis starts būs galvenais mēģinājums pirms Pasaules čempionāta 2012, kas notiks jau oktobra sākumā, līdz ar to meitenes Rīgā ieradīsies savā labākajā formā. Vienkopus redzēsim Eiropas un Pasaules čempionāta godalgoto vietu ieguvējas un finālistes, kā arī Latvijas bikini fitnesa uzlecošās zvaigznes.

Čempionātā gaidāma nopietna cīņa bērnu četrās fitnesa kategorijās, kur Latviju cīņā ar Ukrainas un Krievijas čempionāta uzvarētājām pārstāvēs 25 sportistes. Pieaugušo konkurencē būs aizraujošas sacensības fitnesa un bodifitnesa kategorijās. Pasākuma pērle un visatraktīvākā sporta disciplīna skatītājiem būs bikini fitnesa kategorija, kur 23 sportistes cīnīsies par augstākā kaluma medaļām. Sportistes šim pasākumam ir nopietni gatavojušās mēnešiem ilgi strādājot trenažieru zālēs un kardio nodarbībās, kā arī apgūstot defilē iemaņas IFBB Bikini Fitnesa Studijā. Konkurence ir ļoti nopietna, visas meitenes ir lieliskā formā, intriga par to, kura kļūs par titula ieguvēju, saglabāsies līdz pat pēdējam mirklim. Par meiteņu vizuālo skatuves imidžu rūpēsies salona „Maija" profesionāļi un „International make-up artist school" vizāžisti. Balvas dalībniecēm ir sarūpējuši jau ilggadējie bikini fitnesa pasākumu atbalstītāji un federācijas partneri profesionālie matu kopšanas zīmoli Matrix un „L'Oreal Baltic".

Sacensību sākums: Plkst.14:00. Biļetes būs iespējams iegādāties no plkst.13:00 pasākuma vietā.

Turnīru organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija sadarbībā ar „IFBB Bikini Fitnesa Studiju Latvija".

Foto:  Sacensības bikini fitnesā. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV