Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LTV7 kopā ar BK "VEF Rīga" sāk basketbola sezonu

EasyGet.lv, 03.10.2012. 09:52

LTV7 kopā ar basketbola klubu „VEF Rīga" pirmdien, 8. oktobrī, plkst. 19:15, sāks jauno basketbola sezonu, kuras laikā LTV7 translēs visas "VEF Rīga" spēles VTB Vienotajā basketbola līgā, galvenās spēles ULEB Eiropas kausā un LBL turnīrā, pirms katra mača piedāvājot basketbola studiju ar ekspertu viedokļiem, statistiku un pēdējiem jaunumiem par komandu un tās pretiniekiem.

Pirmajā jaunās basketbola sezonas LTV7 tiešraidē redzēsim „VEF Rīga" VTB turnīra spēli "Arēnā Rīga" ar Krievijas komandu "Triumf" no Ļuberciem. Nākamā VTB turnīra spēle vefiešiem paredzēta 14. oktobrī izbraukumā pret Klaipēdas "Neptunas".

VTB līgā kopā spēlē 20 komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās – vefieši spēlē B grupā kopā ar tādiem basketbola grandiem kā Maskavas CSKA un Kauņas "Žalgiris", arī pārējās komandas gana spēcīgas. VTB līgas spēļu kalendārs jau zināms, savukārt Eiropas kausa izloze notiks tikai oktobra vidū, tāpēc par šo turnīru pagaidām zināmi vien potenciālie „VEF Rīga" spēļu datumi.

Jaunnedēļ LTV7 sporta pārraižu programmā ir arī hokejs un futbols.

Pēc nogurdinoša izbraukuma divas mājas spēles Jaunatnes hokeja līgā pret Habarovskas hokeja komandu "Amurskije Tigri" aizvadīs HK 'Rīga". Spēļu translācija LTV7 pirmdien, 8. oktobrī, plkst. 21:30, un otrdien, 9. oktobrī, plkst. 19:30.

Savukārt piektdien, 12. oktobrī, plkst. 20:45, LTV7 aicina skatīties Latvijas futbola izlases izbraukuma spēli ar Slovākijas valstsvienību FIFA Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV