Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kristaps Janičenoks: „Visi laipni aicināti uz Arēnu"

EasyGet.lv, 08.10.2012. 13:05

Šovakar „VEF Rīga" aizvadīs pirmo jaunās sezonas mājas spēli Arēnā Rīga, VTB Vienotajā līgā tiekoties ar Krievijas klubu Ļubercu „Triumph".

Pirms spēles vefiešu kapteinis Kristaps Janičenoks dalījās pārdomās par gaidāmajiem pretiniekiem: „Tā ir jauna komanda ar talantīgiem spēlētājiem, īpaši izceļams ir trenera dēls Karasjovs. Arī viņu leģionāri ir pietiekami labas klases. Komanda nekautrējas mest pie pirmās izdevības, tā spēlē ātru un brīvu basketbolu, bet pozicionālā spēlē varbūt nav tik labi, cik viņi ir ātrajā basketbolā. Pēc pagājušās sezonas rezultātiem tā bija TOP4 komanda Krievijā, bet, ja skatās pēc sastāviem, tā nebija. Taču komanda spēlē labi, tāpēc jāspēlē ar 100% atdevi un maksimālu koncentrēšanos."

„Pirmssezonas posmā mums bija salīdzinoši maz pārbaudes spēļu, tāpēc grūti teikt, vai jau tagad esam pašā labākajā gatavībā, taču iesim un cīnīsimies – kā nekā šī būs pirmā lielā sezonas spēle. Ja arī būtu daudz pārbaudes spēļu, tad tās nav salīdzināmas oficiālajām spēlēm, kas ir pavisam citādākas," sacīja Kristaps.

Vefiņa kapteinis aicināja arī fanus atbalstīt savu komandu: „Gribētu, lai veidotos fanu tradīcijas un viņi saglabātos gadu no gada, veidojot īpašas attiecības un vēsturi kopā ar komandu. Es laipni aicinu visus uz sezonas pirmo spēli Arēnā."

Spēles sākums plkst. 19:30, taču jau no plkst. 19:00 „VEF Rīga" līdzjutējus izklaidēs dīdžeju apvienība „Funky Beakout". Savukārt tiešraide Latvijas Televīzijā sāksies plkst.19:15 ar ierasto pirmsspēles studiju ar Renāru Zeltiņu un Edgaru Buļu no Arēnas Rīga.

Ieejas maksa uz spēli ir trīs lati. Skolēniem, uzrādot derīgu skolēnu apliecību, ieeja par puscenu - Ls 1,50. Pastāv iespēja iegādāties arī abonementu uz visām „VEF Rīga" regulārās sezonas mājas spēlēm, kura cena ir Ls 35. Abonementa īpašniekiem pienāksies atlaides apaviem un apģērbiem specializētajā basketbola veikalā „B.A.L.L." un sporta preču veikalā „Sporta 2000", kā arī melnajai kafijai „IndexCafe" kafejnīcās un Vefiņa atribūtikai Arēnā Rīga. Abonementu un biļetes uz spēli iespējams iegādāties visās „Biļešu serviss" kasēs, kā arī pirms spēles Arēnā Rīga.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV