Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Šonedēļ noslēgsies vasaras autosprinta sezona

EasyGet.lv, 16.10.2012. 09:28

Sestdien, 20. oktobrī, Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks vasaras autosprinta sezonas noslēguma posms. Sacensības šoreiz būs īpašas ar to, ka tās notiks kopā ar rallija supersprinta sacensībām, arī supersprinta dalībniekiem Biķerniekos notiks sezonas noslēdzošais posms.

Abu disciplīnu dalībnieki veiks ~ 2.6km garu trasi, kas vīsies cauri Biķernieku sporta bāzes teritorijai, trase izveidota pēc ātrumposma principa. Tā kā vasaras sprinta dalībnieki pieraduši braukt tikai pa asfalta segumu, tad trases sākums abu disciplīnu dalībniekiem būs atšķirīgs, jo supersprinta dalībnieki, sākumā brauks pa motobola stadiona grants daļu un tikai pēc tam dosies uz asfalta seguma daļu.

Prognozējams, ka abas disciplīnas kopā pulcēs vairāk nekā 100 dalībniekus, kas nozīmē, ka visu dienu būs ko redzēt trasē gan pašiem dalībniekiem, vērojot savus sāncenšus, gan arī skatītājiem, kas vienā vietā varēs vērot divus pasākumus.

Dalībnieku iepriekšējā reģistrācija notiek internetā, vasaras sprinta dalībniekiem mājaslapā http://www.vasarassprints.lv/?page=registracija , supersprinta dalībniekiem mājaslapā http://4rati.lv/supersprints/supersprints-201/ . Vasaras autosprints un rallija supersprints ir sacensības, kurās piedalīties var ikviens interesents gan ar savu ielas auto, gan ar jebkurai disciplīnai sagatavotu sporta auto. Dalībniekiem būs iespēja piedalīties abos pasākumos. Lieliska iespēja noslēgt sezonu, visu dienu pavadot trasē.

Vasaras autosprinta pēdējā posmā noskaidrosies 2012. gada sezonas čempioni, jo priekšlaicīgi zināms ir tikai viens čempions, tas ir priekšpiedziņas klases dalībnieks Modris Žentiņš.

Rallija Latvija ietvaros 29. septembrī Jūrmalā norisinājās vasaras autosprinta 3. posms, tas notika stāvlaukumā pie Līvu akvaparka.

3. posma video:

3.posma bildes skatāmas http://www.vasarassprints.lv/galerija/main.php?g2_itemId=40437

posma rezultāti - http://www.vasarassprints.lv/?page=va2012_3

Kopvērtējums pēc 3 posmiem - http://www.vasarassprints.lv/?page=va2012

Papildu informācija: www.vasarassprints.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV