Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LTV7 šonedēļ – basketbola, hokeja un futbola spēles

EasyGet.lv, 16.10.2012. 11:15

LTV7 sporta cienītājiem šonedēļ piedāvā divas basketbola klubu „VEF Rīga" spēles VTB Vienotajā basketebola līgā, divas hokeja kluba „Rīga" spēles Jaunatnes hokeja līgā un divus futbola mačus: Latvijas futbola izlases spēli ar Lihtenšteinu FIFA Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā un SK "Liepājas Metalurgs" spēli ar FK "Daugava" Latvijas Virslīgā.

Jau otrdien, 16. oktobrī, pulksten 17:45 tiešraidē LTV7 un LTV.LV - VEF Rīga izbraukuma spēle Klaipēdā pret visai jauno un ambiciozo "Neptunas" komandu, savukārt svētdien, 21. oktobrī, pulksten 16:45 - VEF Rīga duelis ar spēcīgo Maskavas CSKA basketbola komandu. , kurai pēdējos gados ir labi panākumi pat Eirolīgas turnīrā.

Jau otrdien, 16. oktobrī, plkst. 19:50, tiešraidē LTV7 un LTV.LV arī lielais futbols – Latvijas valstsvienības spēle ar mūsu izlasei visai zināmo Lihtenšteinas izlasi. Pasaules kausa atlases turnīrā Latvijai pagaidām trīs zaudējumi. Ir pienācis laiks iepriecināt līdzjutējus! Futbola tiešraides LTV7 sestdien, 20. oktobrī, plkst. 13:55 turpinās Latvijas Virslīgas spēle, kurā tiksies SK "Liepājas Metalurgs" un FK "Daugava".

Jaunatnes hokeja līgā HK "Rīga" hokejistiem šonedēļ divas mājas spēles ar līgas jaunpienācējiem no Čehijas, Karlovi Vari hokeja komandu „Enerģija". Pirmo spēli LTV7 skatieties tiešraidē sestdien, 20. oktobrī, plkst. 17:00, bet otro – svētdien, 21. oktobrī, plkst. 19:30 – pēc VEF Rīga mača tiešraides.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV