Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LTV7 šonedēļ – hokejs un basketbols

EasyGet.lv, 23.10.2012. 11:02

LTV7 sporta cienītājiem šonedēļ piedāvā divas hokeja kluba „Rīga" spēles Jaunatnes hokeja līgā un VEF Rīga izbraukuma spēli VTB Vienotajā līgā.

Jau otrdien, 23. oktobrī, pulksten 19:30 tiešraidē LTV7 un LTV.LV – HK „Rīga" spēle ir Jaunatnes hokeja līgas jaunpienācējiem – Budapeštas komandu „Patriot". Lai arī Budapeštas klubam debijas sezonas starts MHL nav bijis pārāk veiksmīgs, taču tā sastāvā ir ļoti daudz čehu un slovāku hokejistu, tādēļ rīdziniekiem spēle nebūs viegla. Otra abu komandu tikšanās paredzēta trešdien, 24. oktobrī, pulksten 19:30. Arī to skatieties tiešraidē LTV7 un LTV.LV.

Svētdien, 28. oktobrī, pulksten 12:55, LTV7 un LTV.LV pieslēgsies tiešraidei no Krasnojarskas, kur VTB Vienotās basketbola līgas spēli ar vietējo „Jeņisej" komandu aizvadīs VEF „Rīga". Lai arī vefiešiem tie nav spēcīgākie pretinieki, tālais pārlidojums un laika joslu maiņa spēku samērus līdzsvaros, turklāt Krasnojarskas komandā spēlē arī daži ASV viesspēlētāji un Bosnijas Hercegovinas centrs Elmedins Kikanovičs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV