Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Tukumā notiks Kurzemes lielākais cīņu šovs

EasyGet.lv, 30.10.2012. 16:06

10. novembrī plkst. 19:00 „Tukuma ledus hallē", Stadiona ielā 3, notiks šā rudens krāšņākais notikums cīņu sportā – starptautiskais cīņu šovs „Milžu cīņas Tukumā", kurā piedalīsies sportisti no Čīles, Francijas, Afganistānas, Norvēģijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas, informē Jānis Eisaks.

Pēdējie mači „Tukuma ledus hallē" notika 2010. gada aprīlī, un kopš tā laika pagājuši gandrīz trīs gadi, bet visiem šā pasākuma apmeklētājiem tas vēl stāv atmiņā.

Uz „Tukuma ledus halles" ringa savulaik kāpuši gandrīz visi Latvijas labākie atlēti, tai skaitā Mārtiņš Kukulis, Kristaps Zīle, Mārtiņš Egle, Andrejs Tolstihs, Mareks Lavrinovičs u.c. Arī šogad tradīcijas tiks turpinātas un šo sportista vārdus papildinās vairākkārtējais Latvijas čempions kikboksā Jānis Černauskis, vairāku starptautisko boksa turnīru uzvarētājs Sergejs Savrinovičs, pasaules čempione boksā UBO (Universal Boxing Organisation) versijā Agnese Boža, Latvijas čempions boksā Gatis Skuja, bijušais pretendents uz pasaules čempiona titulu boksā GBC (Global Boxing Council) versijā jauniešiem Juris Ivanovs u.c.

Šajā cīņu šovā bez latviešiem atnākušos skatītājus ar saviem startiem priecēs sportisti no Čīles, Francijas, Norvēģijas, Igaunijas, Afganistānas un Lietuvas. Gandrīz visi šā pasākuma cīkstoņi būs titulēti sportisti, kuru aktīvā zemākais sasniegums ir savas valsts čempiona tituls.

Viens no vakara galvenajiem notikumiem būs Latvijas stiprākās sievietes Agneses Božas (Sieviete, kura boksa mačā uzveikusi vīrieti) cīņa, kurā armēņu izcelsmes latviete aizstāvēs savu vasarā izcīnīto Baltijas K-1 čempiones titulu. Bet vakara galvenais mačs būs boksa cīņa starp Latvijas labākiem vidējā svara bokseriem Sergeju Savrinoviču un Gati Skuju un tajā mēs uzzināsim, kurš ir tiesīgs saukt sevi par stiprāko.

„"Milžu cīņas" ir svētki ne tikai tukumniekiem, bet arī visiem šā sporta piekritējiem visā valstī. Šis noteikti būs latviskākais cīņu pasākums kāds jebkad noticis Latvijā, " pārliecināts „Tukuma Brāļu" valdes priekšsēdētājs Kristaps Dišlers.

„Ringā kāps no milžiem milži! Varbūt ne augumā raženākie, bet dvēselē noteikti. Savrinovičs, Černauskis, Ivanovs, Boža, Karstais, Kenigsbergs (Eks Sedliņš) un Seilis... šie vārdi runā paši par sevi. Un kas to zina, varbūt šai cīkstoņu buķetei pievienosies arī Latvijas labākais vieglā svara MMA cīkstonis Edgars Skrīvers."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV