Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Monster Energy Ride in Baltics'13 tūres atklāšana

EasyGet.lv, 21.11.2012. 10:01

24. novembrī notiks Ride in Baltics tūres atklāšana. Šajā sezonā – vairāk braucēju, vairāk sacensību, vairāk balvu, vairāk prieka! Jau otro gadu pirmās sezonas sacensības norisināsies Lietuvā, iekštelpu trasē, kur laika apstākļi nekādi neietekmēs sniega kvalitāti. „Boardsports OPEN" snovborda un frīstaila slēpošanas sacensībām pieteikušies jau vairāk nekā 70 dalībnieki no Baltijas valstīm, informē Ieva Meļko.
Monster Energy Ride in Baltics'13 tūres atklāšana

Ride in Baltics 2013 tūres (RIB 2013) ietvaros plānoti astoņi sacensību posmi Baltijas valstīs, iekļaujot visu valstu nacionālos čempionātus frīstaila slēpošanā un snovbordā. Tūrē piedalās gan amatieru līmeņa braucēji, gan sportisti, kuri piedalās arī Eiropas un Pasaules kausu posmos, lai kvalificētos nākamajām ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos 2014.gadā.

Pirmoreiz Baltijas valstu sacensību vēsturē visi tūres posmi tiks iekļauti arī leģendārajā TTR Pasaules Snovborda tūrē (TTR World Snowboard Tour), attiecīgi braucējiem tiks dota iespēja krāt reitinga punktus starptautiskā līmenī.

„Esmu patiesi pārsteigts kā ir attīstījusies RIB tūre un par pozitīvo atbalstu no braucējiem un industrijas pārstāvjiem. Mums ir izdevies piesaistīt tādu globāli atpazīstamu partneri kā Monster Energy, kas nodrošina iespēju īstenot tūri visaugstākajā līmenī! Pasaules Snovborda tūres vadība bija sajūsmā par pasākumiem Baltijā, tāpēc sacensības uzreiz tika iekļautas starptautiskajā reitingā. Man ir lieliska komanda, tāpēc esmu pārliecināts, ka sezona būs izdevusies!", stāsta Jānis Jansons, Ride in Baltics tūres idejas autors.

Pirmais posms 24. novembrī „Boardsports OPEN" būs sacensības slopestyle disciplīnā, kas tiek organizētas sadarbībā ar vienu no populārākajiem ekstrēmo sporta veidu veikaliem Lietuvā „Boardsports". Katrs no astoņiem Monster Energy Ride in Baltics 2013 tūres posmiem iekļaus arī „AERODIUM Fly High" sacensības – dalībnieku uzdevums būs uzlekt visaugstāk pār organizatoru izvēlētu tramplīnu un nosēdināt triku, lai iegūtu bezmaksas lidojumu AERODIUM.

„Boardsports OPEN" posmā dalībnieki sacentīsies ne tikai par ranga punktiem, lai sezonas beigās iegūtu RIB 2013 tūres čempiona titulu, bet arī daudzām jaukām balvām, tajā skaitā - naudas balvām no tūres sadarbības partneriem un sponsoriem – Monster Energy, Boardsports.lt, AERODIUM, Uniq Beanies un citi.

Nākamais RIB 2013 tūres posms „Boards.lv OPEN" norisināsies 22.decembrī vienā no populārākajiem snovparkiem Latvijā – Žagarkalnā, Cēsīs. Laika apstākļu dēļ datums var tikt mainīts, tāpēc aicinām sekot līdzi jaunumiem mājas lapā www.rideinbaltics.eu.
„Boardsports OPEN" posma tīzeris: http://vimeo.com/53860279 „Boardsports OPEN" sīkāka info: http://www.rideinbaltics.eu/boardsportsopen/
Foto no RIB 2012 tūres: http://www.rideinbaltics.eu/media/photos/Video no RIB 2012 tūres, kā arī RIB 2013 tūres tīzeris: http://www.rideinbaltics.eu/media/video/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV