Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sācies balsojums par aizvadītajā gadā labākajiem Latvijas autosportā

EasyGet.lv, 23.11.2012. 14:16

Televīzijas raidījums „Autosporta programma nr.1" jau otro gadu pēc kārtas ir apkopojis mūsu valsts autosporta sezonā interesantākos notikumus. Par šiem notikumiem ļauts nobalsot internetā, šādi katram palīdzot izveidot šāgada nogalē pēdējo ētera raidījumu, tostarp arī nākamā gada pirmo raidījumu. Iespēja balsot dota autosporta portāla „Go4speed.lv" speciāli izveidotā rubrikā.
Sācies balsojums par aizvadītajā gadā labākajiem Latvijas autosportā

Pirms mēneša mūsu valstī ir noslēgusies autosporta sezona, visa gada laikā priecējot skatītājus ar gana interesantiem notikumiem. Tos visus videokamerās ir piefiksējis televīzijas raidījums „Autosporta programma nr.1", kas šobrīd sezonā safilmēto apkopojis piecpadsmit nominācijās, sākot no sezonas laikā efektīvākajām sadursmēm, turpinot ar kuriozākajām situācijām, spožākajām uzvarām un atraktīvākajiem kūleņiem.

Gada izskaņā ikvienam mūsu valsts autosporta līdzjutējam ļauts autosporta portālā „Go4speed.lv" vēlreiz gremdēties atmiņās par aizgājušajā sezonā svarīgāko, šajā interneta portālā aplūkojot katru nominēto īsā videofilmiņā. Par sev interesantāko nominantu ļauts arī nobalsot, pēc šī balsojuma rezultātiem veidojot pēc mēneša gaidāmo raidījumu saturu. Tur tiks parādīta ikviena no šīm nominācijām, tajā iekļautos nominantus sagrupējot topā.

Pēc pagājušā gada pieredzes arī šajā balsojumā izvērtās savdabīgs cīniņš starp attiecīgā autosportista līdzjutējiem, tāpēc šis balsojums bija ļoti apmeklēts. Arī šogad nominantu ir pietiekami daudz, lai katras autosporta disciplīnas līdzjutējs atrastu savu favorītu un balsotu par to ik dienu. Ikvienam interneta portāla apmeklētājam ļauts katrā no nominācijām vienā dienā nobalsot vienu reizi, turklāt intrigas labad pēdējā balsojuma nedēļā balsošanas rezultāti būs aizklāti.

Balsošanai atvēlēts viens mēnesis.

Balsošanas interneta vietne: http://www.go4speed.lv/lv/gada-nominacija-2012/

Foto (c) Rihards Baumanis, go4speed.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV