Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Notiks S. Žoltoka 40 gadu piemiņas pasākums

EasyGet.lv, 26.11.2012. 09:19

2. decembrī Sergejam Žoltokam apritētu 40 gadi. Piektdien, 30. novembrī, Sergeja Žoltoka vidusskolas telpās (Vietalvas ielā 15) no plkst. 13:00 līdz 19:00, piemiņas pasākuma ietvaros, ikvienam, kurš saglabājis atmiņā lielisko cilvēku un hokejistu, būs iespēja apmeklēt Sergeja Žoltoka piemiņas istabu, informē Latvijas Hokeja federācijas preses sekretārs Māris Gorbunovs.

2004. gada 3. novembris – viena no melnākajām Latvijas hokeja vēstures lapaspusēm un pēdējā Sergeja Žoltoka dzīves stāstā.

Jau gadu visiem hokeja cienītājiem un citiem apmeklētājiem „Arēna Rīga" 3. stāvā ir iespēja iepazīties ar Sergejam Žoltokam veltītu ekspozīciju.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) ir darījusi visu, lai saglabātu cieņu un piemiņu pret lielisko Latvijas izlases uzbrucēju. Sergejam vienmēr apkārt centās būt jaunie hokejisti, un viņš nevienam neatteica ne autogrāfa, ne padoma. Nekas nav aizmirsts un tāpēc tikai loģiski, ka LHF jau astoto reizi rīkoja Sergeja Žoltoka piemiņas turnīru U20 izlasēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV