Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Liepājas metalurgs" futbolisti dramatiskā mačā uzvar "Dinaburg" un atgūst līderpozīcijas

LETA, 21.05.2007. 08:40

Latvijas futbola virslīgas spēlē pēc svētdien "Liepājas metalurgs" ar rezultātu 2:1 viesos dramatiskā spēlē pārspēja Daugavpils "Dinaburg" vienību, atgūstot kopvērtējuma līderpozīcijas.
"Liepājas metalurgs" futbolisti dramatiskā mačā uzvar "Dinaburg" un atgūst līderpozīcijas
Spēles rezultātu atklāja Ģirts Karlsons, tomēr puslaika izskaņā ar 11 metru soda sitienu Ivans Rodins "Dinaburg" komandai rezultātu izlīdzināja.

Otrajā puslaikā liepājnieki laukumā dominēja, tomēr vārtus spēja gūt tikai vienu reizi, kad no 11 metru soda sitiena atzīmes precīzs bija Mindaugs Kalons. Kompensācijas laika pēdējā minūtē mājiniekiem tika piešķirts vēl viens 11 metru soda sitiens, tomēr šoreiz Rodins trāpīja pa pārlikni un nespēja izraut neizšķirtu.

Abu komandu pirmā apļa spēlē arī ar 2:1 uzvaru izcīnīja "Liepājas metalurgs".

Čempionāta kopvērtējumā liepājnieki ar 24 punktiem deviņās spēlēs atguva uz pāris stundām zaudētās līderpozīcijas, bet "Dinaburg" ar astoņiem punktiem desmit spēlēs ir sestie.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV