Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas U-19 futbola izlase atklās V.A. Granatkina turnīru Sanktpēterburgā

EasyGet.lv, 04.01.2013. 13:06

Latvijas U-19 jauniešu futbola izlase (1995.gadā dzimušie spēlētāji) devusies ceļā uz Krievijas pilsētu Sanktpēterburgu, kur sestdien, 5. janvārī, startē ikgadējais V.A. Granaktina piemiņas turnīrs jauniešu futbola izlasēm. Vladimira Babičeva vadītās komandas pretinieki gada pirmajā oficiālajā turnīrā B apakšgrupas ietvaros būs Krievijas, Slovēnijas un Grieķijas futbolisti.

Pēc vairāku dienu garumā notikušajiem treniņiem un pārbaudes spēles ar Lietuvu (1:2), braucienam uz Sanktpēterburgu valstsvienības galvenais treneris Vladimirs Babičevs izvēlējies OKartes Latvijas jaunatnes futbola čempionāta klubos ikdienā spēlējošos 20 futbolistus. Piektdien, 4.janvārī U-19 valstsvienībai paredzēts treniņš sacensību norises vietā, savukārt V.A.Granatkina piemiņas turnīra pirmajā spēlē Latvijas U-19 izlase dienu vēlāk plkst 17:00 tiksies ar Krievijas vienaudžiem. Turnīrs noslēgsies 13.janvārī.

„Sagatavošanās posms aizvadīts pēc plānotās programmas. Mums bija laiks kopā patrenēties un pārbaudīt visus izsauktos kandidātus, kā arī aizvadīt vērtīgu pārbaudes spēli ar Lietuvu. Ar nepacietību gaidām pirmo spēli Sanktpēterburgā," pirms brauciena uz V.A. Granatkina turnīru izteicās komandas galvenais treneris Vladimirs Babičevs.

Attiecībā uz izvēlēto komandas sastāvu, Latvijas U-19 izlases galvenais atzīmēja, ka uz turnīru dosies visi spēcīgākie futbolisti, lai arī klāt pie nosauktā sastāva treneris būtu vēlējies redzēt vēl dažus futbolistus.

„Attiecībā par gaidāmajiem pretiniekiem apakšgrupā – Krievija, Slovēnija un Grieķija ir spēcīgi pretinieki. Zināms, ka mājinieki šim turnīram gatavojas ļoti nopietni un uzstādījuši mērķi tajā uzvarēt. Arī Slovēnija un Grieķija ir spēcīgas komandas ar raksturu un ambīcijām. Mūsu komandas panākumu atslēga šādā turnīrā, kā ierasts, būs disciplīna, ticība saviem spēkiem, kā arī komandas iekšējā organizētība. Mūsu spēlētājiem galvenais ir nebaidīties un ticēt, ka varam spēlēt cienīgi šādā līmenī!" piebilst Vladimirs Babičevs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV