Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Vēl nedēļu pieejamas lētākas biļetes uz Latvijas hokeja izlases spēlēm

EasyGet.lv, 07.01.2013. 10:15

Līdz 14. janvārim ir iespējams iegādāties lētākas biļetes uz Olimpiskā kvalifikācijas hokeja turnīra spēlēm, kas no 7. līdz 10. februārim norisināsies „Arēnā Rīga". Biļetes var iegādāties internetā www.bilesuserviss.lv un „Biļešu serviss" kasēs.

Atkarībā no sektora vienas biļetes cena līdz 13.01. (ieskaitot) būs 10, 7 un 5 lati. No 14. janvāra – 12, 9 un 6Ls. Biļetes paketē uz visām trim spēļu dienām kopā, visu laiku cenas nemainīgas: 30, 21 un 12 lati. Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi biļeti (paku) varēs iegādāties ar 50% atlaidi. Invalīdiem ratiņkrēslos, iepriekš piesakoties LHF, ieeja brīva, pavadonim biļete ar 50% atlaidi no Ls 5 (6). Iegādātā biļete būs derīga uz abām dienas spēlēm.

Grupu biļetes skolēniem uz vienu dienu – ne mazāk par 10 cilvēkiem, uz katriem 9 skolēniem viens pieaugušais pavadonis – 2Ls. Rakstveida pieteikumu sūtīt uz e-pastu: aleksandra@lhf.lv, tālrunis informācijai: 29826337

Latvijas hokeja valstsvienība ir trīs soļu attālumā no sava ceturtā starta pēc kārtas Ziemas olimpiskajās spēlēs, kas 2014. gadā notiks Sočos, Krievijā Šie trīs soļi mūsu komandai jāveic 2013. gada 7., 8. un 10. februārī, samērojoties spēkiem "Arēnā Rīga" ar Lielbritānijas, Kazahstānas un Francijas izlasēm.

Uzdevums nebūs viegls. Mūsu pretinieki būs Francijas izlase, kuri pasaules rangā ir 14. vietā, pēdējos pasaules čempionātos ir bijusi augstāk par Latviju; Kazahstāna – rangā 17. vietā, kazahus trenē mums labi pazīstamais treneris Vladimirs Krikunovs; Lielbritānijas izlase – pasaules reitingā ieņem 21. vietu. Visi trīs Latvijas pretinieki uz Rīgu brauks ar vienīgo mērķi: uzvarēt turnīrā un iegūt vienīgo ceļazīmi uz 2014. gada Ziemas olimpiskajām spēlēm.

Spēles olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā Latvijas valstsvienībai būs saspringtas. Šādā situācijā neatsverama loma būs pašmāju skatītāju atbalstam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV