Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

„Pludmales volejbola meistarklase" kopā ar Mārtiņu Pļaviņu

EasyGet.lv, 09.01.2013. 17:12

Latvijas Volejbola federācija (LVF) sadarbībā ar „Mārtiņa Pļaviņa Sporta klubu" un Pludmales sporta centru „Brazīlija" piektdien, 11. janvārī organizē „Pludmales volejbola meistarklasi", kuras ietvaros Rīgas skolu bērniem būs iespēja aizvadīt kopīgu treniņu ar Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieku Mārtiņu Pļaviņu, kā arī viņa treneri Aigaru Birzuli, informē LVF.
„Pludmales volejbola meistarklase" kopā ar Mārtiņu Pļaviņu

Labdarības pasākums risināsies Pludmales Sporta centrā „Brazīlija", Jūrkalnes ielā 100, piektdien no pulksten 13.00 – 15.00 un tā ietvaros jauniešiem divu stundu garumā Mārtiņš Pļaviņš un viņa treneris Aigars Birzulis novadīs treniņu, kā arī būs iespēja aprunāties un uzdot sev interesējošus jautājumus olimpiskajam bronzas medaļniekam, un tikt pie viņa autogrāfa. Tāpat „Mārtiņa Pļaviņa Sporta klubs" un Latvijas Volejbola federācija bērniem sagādājuši piemiņas balvas no saviem atbalstītājiem.

Šī būs pirmā tāda veida „Pludmales volejbola meistarklase", taču visas iesaistītās puses cer, ka nākotnē tā varētu izveidoties par labu tradīciju un šāda veida pasākumi varētu kļūt arī par regulāriem. „Šāds pasākums tiek organizēts pirmo reizi, taču ceru, ka tā kļūs par labu tradīciju un kas līdzīgs varētu notikt arī turpmāk. Savā un sava sporta kluba vārdā vēlos teikt, ka rūpēsimies, lai tā arī notiktu. Jauniešiem jābūt sportiskiem un fiziski aktīviem," pirms savas pirmās „Pludmales volejbola meistarklases" pauž Mārtiņš Pļaviņš.

Foto: Mārtiņš Pļaviņš. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV