Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Rallija supersprints šogad startē ar „Ziemu Biķerniekos"

EasyGet.lv, 14.01.2013. 10:53

Līdz šim bija ierasts, ka rallija supersprinta čempionāts un kausa izcīņa sākas tikai pavasarī, bet 2013.gada pirmā sacensība notiks jau 26. janvārī. Tradicionālajām piecām vasaras sacīkstēm šogad ir pievienojušies arī ziemas posmi un ziemas priekus supersprinta trasēs sportisti varēs izbaudīt trīs reizes.

Šogad vairākas supersprinta klases ir ieguvušas Latvijas čempionāta statusu un Standartauto klases FWD 1600, FWD 1600+, RWD un VAZ Historic Open klašu uzvarētāji varēs lepoties arī ar čempionu nosaukumu, bet pārējās ieskaites gupās tiks noskaidroti Latvijas kausa ieguvēju tituli.

Atgādinām, ka čempionāta kopvērtējuma ieskaitē tiek vērtēti tikai tie sportisti, kuriem ir 2013. gada LAF SAK rallija supersprinta licence.

Pirmais šīgada rallija supersprinta čempionāta un kausa izcīņas posms „Ziema Biķerniekos" notiks 26.janvārī, Rīgā, Biķernieku kompleksās sporta bāzes teritorijā.

Trases, kuras konfigurācija būs atkarīga no laika apstākļiem janvāra nogalē, ātrumposma garums būs līdz 3 km, bet kopējais sacensību garums līdz 9 km.

Sportistu ievērībai – pirmajās sezonas supersprinta sacensībās ir atļauts lietot arī "Nišpa" rūpnieciski ražotas riepas, kuras izmantojamas dalībai ceļu satiksmē saskaņā ar CSDD tehniskās apskates noteikumiem.

Dalībnieku pieteikšanās sacensībām www.4rati.lv sadaļā „Sacensības un rezultāti" jau sākusies!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV