Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Gronholms uzvar Sardīnijas rallijā un izvirzās kopvērtējuma līderpozīcijās

LETA, 21.05.2007. 09:05

Pasaules autorallija čempionāta septītajā posmā - Sardīnijas rallijā - svētdien uzvaru izcīnīja soms Markuss Gronholms, izvirzoties arī kopvērtējuma līderpozīcijās.
Gronholms uzvar Sardīnijas rallijā un izvirzās kopvērtējuma līderpozīcijās
Aiz Gronholma finišēja viņa tautietis un komandas biedrs "Ford" vienībā Miko Hirvonens, savukārt trešo vietu izcīnīja spānis Daniels Sordo.

Jau ziņots, ka svētdienas pirmajā ātrumposmā neveiksmi piedzīvoja un izstājās trīskārtējais pasaules čempions un līdzšinējais kopvērtējuma līderis Sebastians Lēbs.

"Šodien veiksme bija ar mums, ņemot vērā Lēba izstāšanos. Ir jauki redzēt, ka viņš nav robots un arī mēdz kļūdīties," pēc finiša sacīja Gronholms.

"Mana kļūda nāca visnepiemērotākajā brīdī, kad atradāmies līderpozīcijās un pilnībā kontrolējām situāciju trasē. Tas tikai vēlreiz pierāda, ka uzvaras nekad nenāk viegli un bieži vien esam uz robežas starp panākumu un neveiksmi," atzina savukārt Lēbs.

Pēc šī posma čempionāta kopvērtējumā Gronholmam ir 55 punkti un viņš par septiņiem punktiem apsteidz Lēbu. Hirvonens no līdera atpaliek vēl par četriem punktiem.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV