Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Tuvojas Triatel xRace ceturtā sezona

EasyGet.lv, 16.01.2013. 09:58

1. februārī tiks atklāta reģistrācija piedzīvojumu sacensību seriāla Triatel xRace ceturtajai sezonai, informē Jānis Vanags. Šogad no 28. aprīļa līdz 21. septembrim sacensību pieci posmi norisināsies Jelgavā, Mazsalacā, Ventspilī, Rīgā un Jūrmalā. Piedzīvojumu sacensības ir izturības sporta veids ar orientēšanās elementiem, kur pamatā ir skriešana, braukšana ar kalnu velosipēdu, stratēģiskā plānošana, kā arī speciālo uzdevumu ietvaros airēšana, peldēšana un citi aizraujoši prāta un spēka uzdevumi.
Tuvojas Triatel xRace ceturtā sezona

Sports un aktīva atpūta paliek neatņemamāka dzīves sastāvdaļa arvien lielākam iedzīvotāju skaitam. Interese par sporta aktivitātēm, kas apvieno dažādus sporta veidus arvien pieaug. Iepriekšējā sezonā Triatel xRace piedzīvojumu sacensības pulcēja daudzus skrējējus, MTB braucējus un orientieristus no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un citām valstīm. Sacensībās piedalījās arī komandas no vairāk kā 120 uzņēmumiem.

Šā gada sacensību seriāls norisināsies piecos Latvijas novados: 28.aprīlī Jelgavā, 1.jūnijā Mazsalacā, 6.jūlijā nakts posms Ventspilī, 17.augustā Rīgā un noslēguma posms ar kopvērtējuma apbalvošanas ceremoniju 21.septembrī Jūrmalā un tās apkārtnē. „Izvēloties vietas, tiek ņemtas vērā to apvidus, iespējas izvēlētajā vietā saglabāt sacensību kvalitāti – gan distances dažādības un sarežģītības ziņā, gan sacensību servisa ziņā, kā arī dalībnieku ieteikumi un intereses. Tāpat jāņem vērā spēkā esošos dabas liegumu ierobežojumus, kas sacensību plānošanu padara sarežģītāku. Esam uzsākuši sadarbību ar zīmolu Garmin, kas kļūs par Sporta klases atbalstītāju, un sadarbību ar Sportland, kas būs Tautas klases atbalstītājs. Dalībniekiem tas nozīmē vēl interesantāki uzdevumi, aktivitātes, kā arī balvas un izlozes. Uzņēmuma komandu pārstāvji varēs sacenties gan īsajā, gan garajā distancē ar atsevišķu ieskaiti," stāsta organizators J.Vanags.

Triatel xRace piedzīvojumu sacensību dalībniekiem ir iespēja izvēlēties sev piemērotu distanci, kas padara tās pieejamas jebkuram - Mini klase (1,5-3h, pa spēkam arī bērniem un jauniešiem vecāku pavadībā), Sportland tautas klase (3-5h, 8km ar kājām, 25km ar velo, 2km ar laivu ), Garmin sporta klase (5-8h, 15km ar kājām, 50km ar velo, 3km ar laivu). Sacensību pamatā ir noteiktas distances veikšana komandā trīs dalībnieku sastāvā sieviešu, vīriešu vai jauktajā grupā.

Piesakoties un apmaksājot dalības maksu līdz 28.februārim, dalībniekiem ir iespēja pieteikties uz visiem pieciem posmiem, maksājot tikai par četriem jeb saņemt 20% atlaidi dalības maksai un iespēju piedalīties izlozē uz diviem Garmin GPS pulsometriem un trim Nike jaunās kolekcijas skriešanas apaviem. Tās komandas, kas pieteiksies un veiks dalības maksas apmaksu pirmajā dienā, papildu saņems Isostar sporta uztura paku: Garmin sporta klase 40 Ls un Sportland tautas klase 30 Ls vērtībā.

Dalības maksa ir atkarīga no izvēlētās distances un vienam dalībniekam uz posmu ir pieejama sākot no 6 Ls. Dalības maksā ir iekļauta distances plānošana, speciālo un virvju uzdevumu izmaksas, laivas, velo serviss, pusdienas, silta duša, Isostar dzērieni, numurkrekli, ēdināšana distancē un finišā, ūdensizturīgas kartes, medicīna, speciālais ekipējums, balvas u.c. Šogad sacensību balvu fonds ir 10 000 eiro. Katrā posmā balvas saņems visu grupu labākās trīs komandas. Sacensību galvenā balva tiks pasniegta sacensību noslēgumā katras klases uzvarētāju komandām pēc 4 posmu labākajiem rezultātiem.

Sacensību ģenerālsponsors – Triatel. Sacensības atbalsta – Sportland, Nike, Garmin, Isostar, Aldaris, Fazer, RedBull.

Foto: Piedzīvojumu sacensības Triatel xRace. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV