Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Sākusies balsošana par Aldaris LBL Zvaigžņu spēles sastāviem

EasyGet.lv, 22.01.2013. 10:04

Aldaris Latvijas Basketbola līga sadarbībā ar Valmieras domi un basketbola klubu Valmiera 21. reizi rīko LBL Zvaigžņu spēli, kurā LBL komanda sacentīsies ar Leģionāru izlasi. Zvaigžņu spēle notiks 23. februārī Vidzemes Olimpiskajā centrā.
Sākusies balsošana par Aldaris LBL Zvaigžņu spēles sastāviem

Portālos basket.lv, draugiem.lv un delfi.lv sākusies balsošana, kurā tiks ievēlēti Zvaigžņu spēles komandu pamatpiecnieki. Tā notiks līdz 11.februārim. Vēl pa pieciem spēlētājiem katrai komandai izraudzīsies LBL.

Zvaigžņu spēles laikā notiks arī tradicionālās trīspunktu metēju sacensības Aldaris LBL komandu spēlētājiem un Latvijas – Igaunijas sieviešu čempionāta dalībniecēm, slam dunk konkurss, meistarības konkurss, treneru sacensības metienos no centra un, protams, komandu karsējmeiteņu konkurss.

Aldaris LBL direktors Ēriks Ozols: „Valmieras basketbolu raksturo ne tikai labi sportiskie rezultāti, bet arī radoša izdoma sacensību rīkošanā, katru spēli cenšoties padarīt īpašu. To novērtējuši skatītāji, to novērtē arī Aldaris Latvijas Basketbola līga, Valmieru izraugot par mājvietu LBL 21.Zvaigžņu spēlei. Šosezon Aldaris LBL komandās ir daudz spilgtu spēlētāju un esmu pārliecināts, ka kopā ar valmieriešiem mums izdosies sarīkot visus laiku labāko LBL Zvaigžņu spēli."

„Valmiera lepojas ar savām sporta tradīcijām, sportisko garu un sportistiem. Pilsētā ik gadu norit nozīmīgi sporta pasākumi, tādēļ esam gandarīti, ka šogad basketbola Zvaigžņu spēle noritēs tieši Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā. Īpaši jutīsim līdzi saviem basketbola kluba spēlētājiem, bet vēlam sportisko veiksmi ikvienam zvaigžņu spēles dalībniekam", atzīmē Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis.

LBL Zvaigžņu spēlē LBL komanda un līgā spēlējošo leģionāru izlase sacentīsies sesto reizi. 1995.gadā Rīgas Sporta pilī pārāki bija latvieši (139:133), 2000.gadā Ventspilī spēle beidzās neizšķirti (110:110), 2004.gadā Ventspilī un 2005.gadā Jelgavā uzvarēja Leģionāri (106:93 un 127:123), bet 2012.gadā Daugavpilī pārāka bija LBL izlase (132:131).

Aldaris LBL Zvaigžņu spēli atbalsta Valmieras dome, alus darītava Aldaris un Škoda.

Foto: Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV