Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Matīss Karro aizvada pirmos treniņus

EasyGet.lv, 29.01.2013. 12:21

Latviešu motobraucējs Matīss Karro nesen Spānijā pēc ilgāka pārtraukuma aizvadīja pirmos treniņus. Pēc treniņnometnes sportists atgriezās Latvijā, lai turpinātu strādāt pie fiziskās sagatavotības, bet nu sportists ir ceļā uz nākamajiem treniņiem, informē sportista preses pārstāvis Mārtiņš Jankovskis.
Matīss Karro aizvada pirmos treniņus

7. janvārī Matīss Karro devās uz Nīderlandi, bet vēlāk kopā ar komandu lidoja uz Spāniju, kur tika aizvadīta pirmā treniņnometne. „Janvāra sākumā devos uz Nīderlandi, lai pāris dienas tur varētu sagatavot tehniku un sporta ekipējumu. 11. janvārī kopā ar komandu un jauno treneri Hariju Evertsu devos uz Spāniju," iesāk Matīss Karro.

„Ņemot vērā, ka pēc traumas ilgi nebiju braucis, pirmajos treniņos visu darīju lēnām un piesardzīgi. Šajā treniņnometnē bez mums brauca vēl tādi sportisti kā Džefrijs Herlings (MX2 čempions), Jordie Tixier (MX2 5.vieta), Xavier Boog (MX1 7.vieta), Rui Goncalves (MX1 10.vieta), Jonathan Barragan (MX1 14.vieta) u.c."

„Pirmās dienas braucu ļoti prātīgi, jo nebija nevienam nekas jāpierāda. Ar katru nākamo treniņu jutos labāk un nometnes beigās jau varēju nobraukt ilgākus braucienus, kas liecina par to, ka kopā ar Kasparu Stupeli darbs pie fiziskās sagatavošanās ir ielikts pamatīgs. Jau šajos treniņos ļoti daudz ar padomiem palīdzēja Everts. Bija daudz dažādu sīkumu, pie kā noteikti būs jāpievērš uzmanība turpmāk," turpina Matīss.

„Šajos treniņos patestējām jaunos sacensību motorus. Manuprāt, tie bija ļoti spēcīgi, tāpēc tagad viss būs atkarīgs tikai no manis," nobeidz Karro. Kamēr komanda pēc nometnes Spānijā devās uz Nīderlandi, lai turpinātu strādāt pie motocikla, tikmēr Matīss devās atpakaļ uz Latviju, lai nedēļu turpinātu slēpot un strādāt pie fiziskās slodzes.

Tāpat Matīss pastāstīja, ka, atrodoties Spānijā, viņš kopā ar komandas biedru (spāni Džonatanu Baraganu) un vēl dažiem cilvēkiem esot uzsitis adrenalīnu un devies uz arēnu, kur muka no buļļa. „Tas bija forši. Nedaudz uzsitām adrenalīnu," smejoties atceras Karro, kuram pirmās sacensības paredzētas 10. februārī Anglijā un 17. februārī Francijā.

Foto: Matīss Karro Spānijā. Foto no sportista personīgā arhīva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV