Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Starptautiskais cīņu festivāls: Vidzeme pret Pleskavu

EasyGet.lv, 01.02.2013. 10:23

22. februārī Valmierā Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks „Starptautiskais cīņu festivāls". Vakara gaitā boksa ringā piecās cīņās sacentīsies Vidzemes un Pleskavas komandu sportisti pēc boksa, karatē un K1 noteikumiem, informē Vidzemes Olimpiskā centra sabiedrisko attiecību speciālists Andris Akmentiņš.
Starptautiskais cīņu festivāls: Vidzeme pret Pleskavu

Cīņas ringā solās būt ļoti intriģējošas, jo jebkuras sacensības starp Latvijas un Krievijas komandām vienmēr ir pavadījusi ļoti liela ažiotāža. Cīņas vakaram Valmierā īpašu odziņu piešķirs mūsu spēka vīrs – Raimonds Bergmanis, kurš būs pasākuma vadītājs.

Cīņu paraugdemonstrējumi

Pasākuma pirmajā daļā, kura sāksies 19:00, notiks cīņu paraugdemonstrējumi brīvajā cīņā, grieķu romiešu cīņā, teikvando, karatē, ušū, džiu džitsū un džudo. Starp paraugdemonstrējumiem un cīņām paredzēta izklaidējošā programma, kuras centrā būs enerģiskā dziedātāja Liene Candy ar savām dziesmām, kā arī ielu vingrotāju, Valmieras karsējmeiteņu un citu mākslinieku uzstāšanās.

Vidzeme pret Pleskavu

Pasākuma otrajā daļā ringā tiksies Vidzemes un Pleskavas komandas piecu sportistu sastāvā. Cīņas solās būt ļoti azartiskas un atraktīvas, un noteikti izraisīs lielu skatītāju interesei un emocijas. Boksa ringā piecās cīņās, kuras notiks pēc boksa, karatē un K1 noteikumiem, dosies abu komandu labākie sportisti, lai sagādātu lielisku un vēl nebijušu šovu. Protams, pati galvenā intriga,- kura komanda uzvarēs un iegūs čempionu jostu, jo neizšķirts rezultāts nav iespējams. Cīņām tuvplānā un sacensību rezultātam līdzi varēs sekot uz lielā LED TV ekrāna.

„Starptautiskais cīņu festivāls" notiks Vidzemes Olimpiskajā centrā 22. februārī un tā sākums – 19:00. Pasākuma afterparty, kopā ar mūziķi, kuram nav svešas cīņas boksa ringā, Gacho turpināsies „.Multiklubā". Biļetes iegādājamas „Biļešu serviss" kasēs. Vairāk informācija pieejama mājas lapā: www.voc.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV