Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Brīvdienās notiks slēpojums Apkārt Alaukstam

EasyGet.lv, 01.02.2013. 11:23

Sestdien, 2. februārī, norisināsies Coldrex slēpojums Apkārt Alaukstam, kuram varēs reģistrēties arī pasākuma vietā. Dalībnieki startēs trīs dažādās distancēs – 42 km, 19 km Möller's Dobbel tautas slēpojumā un bērnu distancē.
Brīvdienās notiks slēpojums Apkārt Alaukstam

„Lai arī lielākajā Latvijas daļā ir atkusnis, Alauksta ezera apkārtnē, gluži pretēji, ir sasnidzis vēl vairāk sniega. Tā ka ikviens ir aicināts izbaudīt īstu ziemu un doties slēpot uz gleznaino Vecpiebalgas apkārtni," saka slēpojuma organizators Kaspars Tupiņš.

Slēpju serviss pirms starta

„Aicinām visus ierasties uz slēpošanas maratonu laikus un izmantot arī iespēju sagatavot savas slēpes pirms starta. Veikalu tīkls Fans pasākuma norises vietā nodrošinās slēpju servisu, lai ikvienam izdotos sasniegt vislabākos rezultātus," stāsta pasākuma organizators Kaspars Tupiņš.

Dzirdināšanas punkti un garda maltīte

Dalībniekiem slēpošanas trasē būs pieejami trīs dzirdināšanas punkti, kuros tiks dalīta silta tēja, sporta dzērieni, apelsīni, banāni un salīti gurķi, lai dalībnieki varētu atjaunot enerģijas rezerves un veiksmīgi finišēt. Tāpat arī pēc finiša dalībnieki varēs baudīt gardu maltīti – soļanku.

Neviens netiks atstāts nelaimē

Slēpošanas maratonos nereti gadās, ka sacensību laikā tiek bojāts slēpošanas ekipējums, tādēļ trasē būs pieejami slēpju servisa tehniskie punkti, kuros varēs vērsties ikviens, kuram būs atgadījusies kāda ķibele.

Tāpat tiem Möller's Dobbel 19 kilometru tautas distances dalībniekiem, kuri būs pārvērtējuši savas spējas un nevarēs sasniegt finišu saviem spēkiem, tiks piedāvāti sniega motocikli ar kamanām, kas aizgādās līdz starta vietai.

Ir padomāts arī par tiem, kuri nestartēs un būs atbraukuši tikai kā līdzjutēji. Pasākuma norises vietā Skandi Motors piedāvās sildīties pie ugunskura ar siltas tējas krūzi rokā.

Slēpojuma norises programma

07:00 – Sākas dalībnieku reģistrācija un numuru izņemšana
08:30 – Beidzas reģistrācija 42 km maratonam
09:00 – Beidzas reģistrācija bērnu slēpojumam
10:00 – Starts 42 km maratonam
10:30 – Starts bērnu slēpojumam
11:30 – Beidzas reģistrācija 19 km slēpojumam
11:45 – Finišs bērnu slēpojumam
13:00 – Starts 19 km slēpojumam
12:00-15:00 – Finišs 42 km maratonam
13:30-16:00 – Finišs 19 km slēpojumam
16:00 – Apbalvošanas ceremonija

Plašāka informācija www.maratoni.lv

Foto: Slēpojums Apkārt Alaukstam . Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV