Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Svētdien notiks Rīgas Tautas slēpojums Biķernieki

EasyGet.lv, 04.02.2013. 11:17

10. februārī notiks otrais Rīgas Tautas slēpojums Biķernieki 2013. Lai arī Latvijā ir manāms atkusnis un sniegs sāk strauji pazust, uz Biķernieku trases tā vēl ir daudz un slēpojumam trase tiks sagatavota augstā kvalitātē, lai iepriecināt un sagādāt ziemas priekus visiem Rīgas un Latvijas slēpotājiem, kuri tiek laipni aicināti piedalīties tautas slēpojumā. Vēl tikai šodien dalībnieki var pieteikties slēpojumam par pazeminātu maksu.
Svētdien notiks Rīgas Tautas slēpojums Biķernieki

„Pagājušā gada slēpojumā dalībnieku un organizatoru galvenais izaicinājums bija liels augstums: pasākums norisinājās, kad termometri rādīja -25 grādus. Tomēr draudzīga atmosfēra, profesionāli sagatavota trase un gandarījums par saviem sasniegumiem sildīja katru slēpotāju. Šogad laiks sagādā jaunus izaicinājumus organizatoriem – jau vairāk kā nedēļu aiz loga ir plus grādi un Rīgas ielās sāk pazust sniegs. Tomēr mēs steidzāmies nomierināt slēpotājus, ka sniegs Biķernieku trasē tik ātri nezūd. Trases gatavotāji distanci sagatavos pirms pašām sacensībām ar specializēto tehniku. Tādēļ, lai arī vietām šodien trasē parādās ledus, slēpojuma dienā mēs varēsim nodrošināt kvalitatīvu slēpojuma virsmu un labu servisu ," stāsta organizators Jānis Vanags.

Pieteikšanās slēpojumam ir pieejama līdz pat sacensību dienai. Bet vēl tikai šodien, 4.februārī, ieinteresētie var pieteikties par pazeminātu cenu: Bērnu distance līdz 1km – 2ls, Tautas distance 15km– 5ls, Izturības distance 30km– 7ls. Pieteikties pasākumam dalībnieki var mājas lapā www.xrace.lv, veikalos Sportland, veikalā MySport un slēpju nomā Burusports. Pieteikšanās tiem, kas nepaspēs to izdarīt laicīgi, būs pieejama arī slēpojuma dienā. Reģistrācija sacensību dienā sāksies no 9:00, Bērnu slēpojuma starts ir pulksten 11:10, bet Tautas un Izturības distances dalībnieki startēs pulksten 12:00.

„Mēs rūpēsimies par katra dalībnieka komfortu un labsajūtu slēpojuma laikā. Rezultāti tiks fiksēti elektroniski ar piestarpinātu pie kājas čipu, kas nodrošinās precīzu un ātru rezultātu apkopojumu. Slēpotājiem pirms sacensībām būs pieejams slēpju serviss, bet tiem, kam nav sava inventāra, uz sacensību laiku būs iespēja iznomāt inventāru Motormuzeja ēkā esošajā Burusports inventāra nomā. Distances laikā slēpotājiem būs pieejams Isostar dzirdināšanas punkts ar sporta uztura dzērieniem. Finišā dalībniekus gaidīs siltais dzēriens un uzkodas," stāsta J.Vanags.

Dalībnieki tiek aicināti sekot līdzi informācijai mājas lapā xrace.lv, kur atrodams apraksts gan par dienas kārtību un distanci, gan sacensību centra shēma un nolikums. Numuru izņemšana un reģistrācija notiks Biķernieku Kompleksā Sporta Bāzes ofisa ēkā, S.Eizenšteina ielā 4, kuras tuvumā būs arī iespējams novietot automašīnas un ērti nokļūt līdz starta/finiša zonai.

Foto: Rīgas Tautas slēpojums Biķernieki. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV