Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Aleksandrs Starkovs: esmu izvēlējies visus spēcīgākos Latvijas futbolistus

LETA, 22.05.2007. 08:45

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs, komentējot laikrakstam "Neatkarīgā" valstsvienības sastāva izvēli spēlēm ar Spāniju un Dāniju, norādīja, ka ir izvēlējies visus spēcīgākos Latvijas futbolistus.
Aleksandrs Starkovs: esmu izvēlējies visus spēcīgākos Latvijas futbolistus
"Izvēlējos visus spēcīgākos Latvijas futbolistus, taču man ir daži jautājumi par šajā sarakstā iekļautajiem spēlētājiem. Piemēram, jautājums par Gorkšu, kurš pēdējā laikā nespēlē klubā. Par Prohorenkovu, kurš spēlē ar pārtraukumiem. Zem jautājuma zīmes ir Pahara līdzdalība gaidāmajās spēlēs, jo, iespējams, viņam tiks veikta operācija," izteicās Starkovs.

Kā ziņots, Starkova pirmdien nosauktajā Kandidātu sarakstā iekļauti 24 futbolisti, bet treniņnometni Latvijas izlase sāks 29.maijā.

Ir zināms, ka 2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas 2.jūnijā Rīgā tiksies ar Spāniju, bet 6.jūnijā - ar Dāniju. Abu spēļu sākums pulksten 21.30.

Latvijas izlases kandidātu saraksts spēlēm ar Spāniju un Dāniju: vārtsargi - Aleksandrs Koliņko, Andrejs Piedels, Pāvels Doroševs; aizsargi - Oskars Kļava, Deniss Ivanovs, Igors Stepanovs, Māris Smirnovs, Kaspars Gorkšs, Deniss Kačanovs, Dzintars Zirnis, Artūrs Zakreševskis; pussargi - Imants Bleidelis, Vitālijs Astafjevs, Juris Laizāns, Andrejs Rubins, Genādijs Soloņicins, Aleksejs Višņakovs, Andrejs Perepļotkins, Aleksandrs Cauņa; uzbrucēji - Māris Verpakovskis, Ģirts Karlsons, Marians Pahars, Andrejs Prohorenkovs, Vits Rimkus.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV