Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Prāta vētra un jaunie basketbolisti ieraksta kopīgu dziesmu

EasyGet.lv, 26.02.2013. 13:19

Ievadot Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas tradicionālo Talantu nedēļu, pirmdien, 25.februārī LJBL dalībnieku improvizētais koris Reformātu baznīcas ierakstu studijā Prāta vētra līdera Renāra Kaupera, Jāņa Jubalta un kordiriģenta Romāna Vanaga vadībā ierakstīja Renāra Kaupera dziesmu ar Imanta Ziedoņa vārdiem "Mēs iesim tuvāk...", kas šogad iekļauta Latvijas devītā zēnu koru salidojuma repertuārā kā noslēguma skaņdarbs.
Prāta vētra un jaunie basketbolisti ieraksta kopīgu dziesmu

Pārvarot pirmo uztraukumu pēc iepazīšanās ar grupas Prāta vētra mūziķiem un kordiriģentu Romānu Vanagu, jaunieši tika nostādīti pēc balsīm un sākās pirmie mēģinājumi. Jaunajiem dziedošajiem basketbolistiem bija lieliska iespēja iepazīt mūziķu ikdienu un aizkulises, kad dziedāšana jāpārtauc pusvārdā, lai sāktu no jauna mazākā sīkuma dēļ. Kaupers un Jubalts sīki un smalki izskaidroja, ka dziesmas ierakstīšana studijā ir grūts darbs, kas prasa lielu pacietību. Pašās beigās tika nodziedāta pilna dziesmas versija, pēc kuras visi klātesošie varēja no sirds sev applaudēt.

Pēc dziesmas ieraksta pabeigšanas Swedbank LJBL pārstāvji uzdāvināja zelta basketbola bumbu Prāta vētras mūziķiem un basketbola suvenīrus Romānam Vanagam. Jaunieši nekautrējoties lūdza autogrāfus zvaigznēm.

Swedbank LJBL Talantu nedēļas ietvaros visas nedēļas garumā līgas dalībnieki demontrēs ne tikai apgūtās basketbola prasmes, bet arī dotības citās dzīves jomās.talantus. Vairāk par pasākumiem - http://basket.lv/sljbl/12022013-talantu_nedela_soli_pa_solim

Svētdien, 3.martā, Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā notiks Swedbank LJBL Talantu nedēļas noslēguma pasākums – dažādi konkursi, zibensturnīrs pašiem mazākajiem, spēle Audzēkņi pret Treneriem un apbalvošanas ceremonijas.

Foto: Prāta vētra un jaunie basketbolisti ieraksta kopīgu dziesmu. Foto (c) Romualds Vambuts

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV