Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Olimiskajā Skonto hallē notiks starptautiskā auto un moto sporta izstāde

EasyGet.lv, 12.03.2013. 13:34

23. martā Olimiskajā Skonto hallē notiks Starptautiskā auto un moto sporta Izstāde – Konference – Festivāls Ready To Race - All Motorsport stars.

Izstāde notiks sadarbībā ar Latvijas motosporta federāciju (LaMSF) un Latvijas automobiļu federāciju (LAF), kurā tiks pārstāvētas visas auto un moto sporta disciplīnas – rallijs, rallijspirnts, supersprints, autosprints, rallijkross, autokross, autošoseja, drifts, dragreis, kartings, minikarti, rallijreids, trofireids, motokross, moto frīstails, streetbike frīstails, skijorings, enduro, supermoto, motošoseja, triāls, treks-spīdvejs.

Šajās dienās Olimiskajā Skonto halle kalpos par arēnu daudzām Latvijas auto un moto sporta zvaigznēm un nopietnākajām un atzītākajām komandām un klubiem, kas divu dienu laikā demonstrēs savus jaunākos vai arī sacensību starpsezonas laikā uzlabotos sporta auto un motociklus, kas palīdzēs sportistiem gūt jaunus un lielākus panākumus 2013.gada sacensību sezonā.

Ikvienam Ready To Race izstādes apmeklētajam radīsies unikāla iespēja iepazīties ar Latvijas spilgtākajiem auto un moto sportistiem, pirmajiem uzzināt komandu jaunākās ieceres un plānoto dalību sacensībās Latvijā, Eiropā un pasaulē, kā arī apskatīt ātrāko, jaudīgāko un izturīgāko sporta tehniku, uzzināt tās tehniskos datus un protams nobildēties.

Jaunākie izstādes apmeklētāji varēs pietuvoties savam sapnim un kas zina var būt kļūs tādi kā Airtons Sena, Valentino Rosi, Kimi Raikonens, Sebastians Lēbs, Travis Pastrana, Kens Bloks, Džeisons Kramps, Trojs Beiliss, Kristers Serģis un Kaspars Stupelis, Antonio Kairoli izvēloties to sporta komandu, kas šo sapni palīdzēs īstenot.

Ready To Race pasākuma apmeklētājiem un dalībniekiem būs iespēja arī vērot prezentācijas, dažādus šovus, modes skates, piedalīties interesantos konkursos un aktivitātēs vai arī nesteidzīgi baudīt iecienītos dzērienus, klausīties labu mūziku populāru Dj izpildījumā un izjust to unikālo fīlingu, kas valda dalībnieku parkā auto un moto sacensību laikā.

Ready T oRace – All motorsport stars – Izstāde atvērta apmeklētājiem 23. martā no plkst. 10:00 – 19:00

23. marta vakarā ir iecerēts ReadyToRace – All motorsport stars auto un moto sporta sacensību sezonas atklāšanas koncerts R U Ready ar daudzu un dažādu populāru un atzītu mūziķu un Dj uzstāšanos, kurā piedalīsies visi auto un moto sportisti. Pozitīvas emocijas garantētas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV