Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Snovbordists Petrusevičs 2. vietā EK kopvērtējumā

EasyGet.lv, 16.03.2013. 23:40

Šodien, 16. martā, Latvijas snovborda frīstaila izlases sportists Toms Petrusevičs Austrijā, Brandā izcīnījis 2. vietu Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) Eiropas kausa posmā sloupstaila disciplīnā, bet izlases sportists Artūrs Vasarājs šajā posmā ieguvis 6. vietu, informē Latvijas snovborda izlases vadītājs Jānis Mellups.

Līdz ar panākumiem EK posmā Latvijas sportisti nostiprinājuši savas pozīcijas Eiropas kausa kopvērtējumā - šobrīd Toms Petrusevičs ieņem 2. vietu un Artūrs Vasarājs ir 6. vietā.

Toms Petrusevičs, Latvijas snovborda frīstaila izlases līderis šosezon jau otro reizi ir EK posma trijniekā - februārī Toms izcīnījis 3. vietu FIS Eiropas kausa posmā Val Thorens, Francijā un 4. vietu EK posmā Osogovo, Bulgārijā. Tāpat arī februāra sākumā Toms Petrusevičs ieguvis Latvijas čempiona titulu snovborda sloupstaila disciplīnā. Artūrs Vasarājs februārī ieguvis 7. vietu EK posmā Val Thorens, Francijā un 6. vietu EK posmā Osogovo, Bulgārijā.

Sloupstails ir snovborda frīstaila disciplīna, kurā trase veidota no dažādiem elementiem, uz kuriem sportistam jācenšas izpildīt pēc iespējas sarežģītāki triki. Sloupstails kā olimpiskā disciplīna pirmo reizi iekļauts 2014. gada Soču Ziemas Olimpisko spēļu programmā.

Latvijas snovborda izlasi atbalsta Boards.lv un INKA Riders House.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV