Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pārcelts motokrosa seriāla ‘’Monster Energy Superkuss’’ pirmais posms

Easyget.lv, 04.04.2013. 14:33

Sezonas pirmais posms ''Valmieras Lielās Balvas izcīņa'' sarežīto laika apstākļu dēļ no 21. aprīļa tiek pārcelts uz 1.maiju, informē motokrosa seriāla ''Monster Energy Superkauss'' organizatore Nacionālā Motosporta asociācija (NMA).

Sakarā ar ieilgušo ziemu un lielo sniega daudzumu Valmieras mototrasē NMA pieņemts lēmums ‘’Monster Energy Superkauss’’ pirmo posmu pārcelt uz 1. maiju, informē NMA pārstāvis Aigars Liepa. Šāds lēmums tika pieņemts, konsultējoties ar komandu vadītājiem un sacensību atbalstītajiem, jo pastavēja reāli draudi, ka nebūs iespējams trasi sagatavot augstākajā līmenī, kas var būt par traucēkli kvalitatīvai sacensību norisei. 

1. maijs, kas kalendārā iekrīt trešdienā,  Latvijā ir oficiāla brīvdiena un NMA darīs visu, lai šī svētku diena faniem un sportistiem Kūļu mototrasē kļūtu par visīstākajiem motokrosa svētkiem. Organizatori atvainojas par izveidojušos situāciju un aicina visus motokrosa fanus 1. maijā uz Valmieru.

Baltijas populārākais motokrosa seriāls ''Monster Energy Superkauss'' tiks aizvadīts piecos posmos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV