Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Māris Štrombergs uzvar Eiropas čempionāta otrajā posmā

Easyget.lv, 08.04.2013. 09:04

Svētdienas vakarā Eiropas BMX čempionāta otrajā posmā Francijā uzvaru elites grupā izcīnījis divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs, bet tāpat kā pirmajā posmā trešajā vietā ierindojās Edžus Treimanis. Finālā iekļuva arī Toms Mankuss un Rihards Veide, kuriem šoreiz attiecīgi piektā un sestā vieta, informē Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs Toms Markss.
Māris Štrombergs uzvar Eiropas čempionāta otrajā posmā

Lieliski jauno Eiropas BMX čempionātu sezonu iesākuši Latvijas sportisti. Pirmajā posmā sestdien elites grupā pirmo reizi Latvijas BMX vēsturē finālā iekļuva uzreiz četri latvieši. Uzvaru svinēja titulētais Māris Štrombergs, bet trešajā vietā ierindojās pērnās sezonas Eiropas čempions Edžus Treimanis. Uzreiz aiz goda pjedestāla sestdien palika saldinieks Toms Mankuss, bet olimpietis Rihards Veide finišēja septītajā pozīcijā.

Svētdien turpat Francijā norisinājās Eiropas čempionāta otrais posms. Ja no rīta sacentās jaunāko grupu braucēji, tad vakarpusē savas cīņas uzsāka junioru un elites grupu dalībnieki. Lieliski elites grupā vīriem turpināja startēt Latvijas sportisti. Tāpat kā vakar, arī šoreiz, finālā iekļuva Māris Štrombergs, Edžus Treimanis, Toms Mankuss un Rihards Veide.

Demonstrējot lielisku sniegumu, par uzvarētāju otro posmu pēc kārtas kļuva divkārtējais olimpiskais čempions Štrombergs, bet Edžus Treimanis ierindojās trešajā vietā. Toms Mankuss sīvā cīņā finišēja piektais, bet Rihards Veide ieņēma sesto vietu.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV