Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Motokrosa sezonas atklāšana Zelta Zirgā un Latvijā

Easyget.lv, 15.04.2013. 14:41

21. aprīlī ar Starptautisko sacensību seriāla motokrosā „Baltijas jūras Izaicinājuma Kauss” Latvijas posmu motocentrā „Zelta Zirgs” Ķegumā tiks atklāta 2013. gada motokrosa sezona Latvijā.

Jau ziņots, ka sacensības no 13. aprīļa pārceltas uz 21. aprīli.

Šobrīd mototrasē „Zelta Zirgs” un tās publiskajās zonās tiek turpināts darbs, lai motocentrs 21. aprīlī būtu gatavs uzņemt gan Starptautiskā motokrosa „Baltijas jūras Izaicinājuma Kauss” sacensību dalībniekus, gan arī skatītājus atbilstoši sagatavotā vidē.

Pieņemot lēmumu par datumu, uz kuru pārcelt sacensības, BKF sākotnēji orientējās uz 20.aprīli, jo tobrīd no Igaunijas posma organizatora tika saņemta informācija, ka ieilgušās ziemas dēļ Igaunijas posms tiks pārcelts par nedēļu vēlāk. Taču šobrīd no Igaunijas puses ir saņemta galīgā informācija, ka viņi sacensības rīkos iepriekš plānotajā datumā.

Tādējādi 2013. gadā vispirms sestdien 20. aprīlī Vīlandē notiks Baltijas jūras Izaicinājuma Kausa Igaunijas posms, bet svētdien 21. aprīlī Ķegumā Latvijas posms.

Sacensību dienas kārtība, ieejas biļešu cenas un atlaides netiek mainītas.

Plašāka informācija www.bkf.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV