Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Sākusies pieteikšanās Online ZZ Čempionātam

Easyget.lv, 25.04.2013. 11:46

Online ZZ Čempionāts piedāvā otru iespēju iekļūt ZZ Čempionāta lielajā finālā

Arī šogad lielākās Latvijas skolēnu sporta un prāta spēles ZZ Čempionāts sniedz otru iespēju tām klasēm, kuras nekvalificējās pusfināliem vai arī nokavēja pieteikšanās termiņu. No 25. aprīļa līdz 15. maijam visas klases, kuras nepiedalās pusfinālu sacensībās, var pieteikties Online ZZ Čempionātam, informē ZZ Čempionāta sabiedrisko attiecību konsultante Kristiāna Tumena.

Lai pieteiktos Online ZZ Čempionātam 2013, klasei jāveic īpašs mājasdarba uzdevums - jārada savas klases lielākais fans, radoši saģērbjot, safrizējot un sakrāsojot savu klases audzinātāju. Katrai klasei jāiesūta divas fotogrāfijas - pirms un pēc skolotāja pārvērtībām, kā arī jānofilmē līdz 20 sekundēm garš video, kurā redzams, kā skolotājs kopā ar klasi fano. Vēlams, lai skolotājs būtu klases audzinātājs, bet, ja tomēr kādu iemeslu dēļ tas nav iespējams, par klases fanu var kļūt arī kāds cits skolas skolotājs. Savukārt skolotāja galvenais uzdevums mājasdarba veiksmīgā izpildē – būt par savas klases kvēlāko fanu!

Online ZZ Čempionātā var piedalīties visas trīs klašu grupas, kuras startē čempionātā: 4. - 5., 6. - 8. un 10. - 11. klase. Katrā vecuma grupā labākā klase ar kvēlāko fanu - skolotāju saņems ceļazīmi uz ZZ Čempionāta lielo finālu 1. jūnijā Arēnā Rīga.

Pieteikt klasi Online ZZ Čempionātam iespējams reģistrējoties mājas lapā www.zzcempionats.lv, kur arī ir pieejama plašāka informācija par mājasdarbu un čempionāta norisi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV