Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Ghetto Games piektā sezona startēs 13. maijā

Easyget.lv, 30.04.2013. 12:36

Jau tradicionāli 13.maijā Rīgā, Grīziņkalnā „Ghetto Family” tiks dots starts šobrīd valstī lielākajai jauniešu ielu kultūras un sporta kustībai „Ghetto Games”.
Ghetto Games piektā sezona startēs 13. maijā

Piektajā sezonā tai pievienojušies ne tikai jauni sporta veidi un sportisti, bet „Ghetto Games” tiks papildināta ar ielu kultūru minifestivāliem, mūzikas un deju pasākumiem, kā arī iknedēļas televīzijas raidījumiem. Galvenā sezonas kulminācija ir paredzēta Ventspilī, kur notiks starptautiskais „Ghetto Games” festivāls, informē „Ghetto Games” pārstāve Gunta Liepiņa.

„Ghetto Games” piecu gadu laikā kļuvusi par nozīmīgāko jauniešu kustību valstī, kas ik gadus organizē teju 70 pasākumus visā Latvijā, pulcējot vairāk nekā 50 000 šīs kustības sekotāju. „Ghetto Games” mērķis ir radīt platformu, kurā desmitiem tūkstošu jauniešu būtu iespēja pilnveidot sevi, piedaloties brīvprātīgajā darbā, tādējādi apgūstot sev interesējošās nākotnes darbības sfēras, pozitīvā vidē regulāri sportot un veselīgi pavadīt laiku, atrast un attīstīt savus talantus.

Jaunas disciplīnas

Šajā sezonā zem „Ghetto Games” oficiāli startēs iepriekšējā gadā aizsāktie „Ghetto Floorball” turnīri, kas no 14.maija turpmāk katru otrdienu norisināsies Rīgā, Grīziņkalnā un citviet Latvijā.

Debiju piedzīvos „Ghetto Rugby” sacensības Rīgā, „Daugavas” stadionā, kas ir paredzētas 24.maijā, 7.jūnijā, 19.jūlijā. Regbijs tiks spēlēts „4 pret 4” formātā.

„Ghetto Family” Latvijā un Eiropā šogad pārstāvēs ne tikai ielu basketbolisti un skeitparku sporta veidu sportisti, bet arī Jānis Rozītis, kurš šobrīd ir Austrumeiropā un Ziemeļeiropā spēcīgākais ielu motociklu frīstaila braucējs, un Jānis Tomsons – sportists, kurš ir atgriezies autosportā pēc kājas zaudēšanas un šogad startēs vēsturisko „Volgu” sacensībās Latvijā un Baltijas valstīs.

Zem „Ghetto Family” karoga šogad startēs arī motokrosa komanda „Ghetto MX Team”, kuras sastāvu veido trīs jauni puiši - Ralfs Guļevskis (15 gadi), Arvis Grinbergs (17gadi) un Uldis Spulle (17 gadi). „Ghetto MX Team” šogad izvirzījuši mērķi cīnīties par augstiem rezultātiem Latvijas motokrosa sacensībās MX2 klasē.

„Ghetto Games” raidījumi LTV7

Sākot no 13.maija, LTV7 kanālā katru pirmdienu pl.19.30 ir paredzēti „Ghetto Games” raidījumi ar atkārtojumiem ceturtdienās pl.23.25 un sestdienās pl.19.15. Šie raidījumi būs par lietām un vietām, kuras raksturo īstas emocijas, degsmi cīnīties, sāpīgus zaudējumus un lieliskas uzvaras. Šeit stāstīsim par cilvēkiem, kuri steidzas vienā ritmā ar raito ikdienu, tver netveramo un izdzīvo visu, kas viņiem tajā brīdī ir svarīgs un dvēselei tuvs.

„Ghetto Games” debiju piedzīvoja 2011.gadā. 2012.gadā Latvijas Pasākumu Producentu asociācija „Ghetto Games” atzina par labāko sporta pasākumu 2012.gadā. „Ghetto Games 2013” ietvaros vasaras garumā visā Latvijā jau tradicionāli būs iespējams piedalīties „Ghetto Basket”, „Ghetto Football”, „Ghetto Dance”, „Ghetto Extreme” sacensībās. Viens no lielākajiem „Ghetto Games” pasākumiem norisināsies 18. maijā Jēkabpilī. Sezonas galvenā kulminācija būs „Ghetto Games festivāls Ventspilī”, kas šogad norisināsies no 8. līdz 11. augustam, 20 sporta veidos plānojot pulcēt vairāk kā 1500 dalībniekus no 20 valstīm.

„Ghetto Games” organizē Ghetto Family.

Papildus informācija:
www.ghettofamily.com
www.draugiem.lv/ghettogames
www.twitter.com/ghettogames
www.facebook.com/ghettogames

Foto: Ghetto Games. Foto (c) Renārs Koris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV