Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Monster Energy Superkauss’’ atklāšanas posms notiks Valmierā

Easyget.lv, 30.04.2013. 16:33

Trešdien, 1. Maijā, Valmierā, Kūļu mototrasē startēs motokrosa seriāla ''Monster Energy Superkauss'' piektā sezona un uz atklāšanas posmu pulcēsies vēl neredzēti specīgs dalībnieku sastāvs no visas Baltijas.
„Monster Energy Superkauss’’ atklāšanas posms notiks Valmierā

Kā informē sacensību organizatoru pārstāvis Aigars Liepa, ''Monster Energy Superkauss'' seriālā uzvarētāji tiks noskaidroti piecās motociklu klasēs. Četrās solo motociklu - ''Junioru'', ''Jauniešu'', ''Senioru'' un ''MX Pro'', kā arī apvienotajā kvadraciklu klasē. Lielāko apmeklētāju uzmanību piesaistīs prestižākā ''MX Pro’’ klase, kurā uz starta redzēsim tādus specīgākos Latvijas pilotus kā Matīss Karro, Dāvis Līvs, Lauris Freibergs, Ivo Šteinbergs, Augusts Justs, Roberts Justs un daudzus citus pašmāju un specīgākos Igaunijas un Lietuvas motobraucējus. ''MX Pro'' klasē uzvarētāji tiks noskaidroti trīs finālbraucienos, bet pārējās četras klases aizvadīs pa diviem finālbraucieniem.


Paralēli individuālajai ieskaitei tiks noskaidroti arī posma uzvarētāji komandu vērtējumā, kurā par punktiem cīnīsies desmit pašmāju specīgākās motokrosa komandas. Valmierā šī būs otrā reize, kad norisināsies seriāla ''Monster Energy Superkauss'' posms. Aizvadītajā gadā par sacensību uzvarētāju prestižākajā ''MX Pro'' klasē kļuva Dāvis Ivanovs, aiz sevis atstājot Dāvi Līvu un Augustu Justu.

Motokrosa seriala ''Monster Energy Superkauss'' sacensību sākums paredzēts plkst.12:00, kad pirmo finālbraucienu aizvadīs ''Jauniešu'' klases sportisti.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV